Trött.I tisdags var vi på gympa. Ngt Melvin tycker är jätte kul, stor lokal och massa saker att krypa till. Värre är det för mig som får hämta han nästan hela tiden då han ska på vikterna. Men jag förstår han tråkigt att vara med mamma, tur Alice fanns i närheten iaf.

Igår träffade jag först Sara och viggo, blev en tur ¨på stan för att sedan gå ner hit och äta lite. Vi hade bestämt tid med lite andra mammor för att gå till öppnaförskolan. När vi väl kom dit hade vi missat tiden och bestämde oss istället för att gå och sätta oss i parken lite. Så skönt att få njuta av den sista värmen?!.

Alice, Melvin, Edgar. tyvärr inga bilder på Viggo som sov.

Idag har vi varit på tummetott?! tror jag det hette. Man sjunger och det är ramsor och saga. Väldigt kul var det Melvin var väl inte på sitt bästa humör idag. Då han vaknade 4a!! Men han dansade lite iaf :D..
Efter det var det tänkt att jag skulle gå hem och lägga mig, men så blev det självklart inte. Efter en stund kom Emmelie och lekte med mig och Melvin :D..kul. Blev mkt prat om inredning då hon ska flytta hemifrån. Fick bli ett snabbt inlägg då jag ska lägga mig och titta på tv. och hoppas kunna sova :D..
Trött.

Gud vad trött jag är, Melvin vaknade 5 imorse och vägrade somna om. Detta lärde han sig nog av Arvid som vaknade 5 igår, jobbigt när dom pratar ihop sig med sånt :P.. Just nu fick Melvin hoppa i badet med Daniel ¨så jag ska kunna äta frukost men hanmnade såklart här som vanligt. Idag blir det Mammabarngympa och sedan måste vi åka och handla.

Babysång.Dagen började med att vi var på babysång, vet inte riktigt vad jag tyckte om det men ska ge det en chans till.Melvin verkade mest chockad. Efter det gick jag och Emma med våra små och mötta Jeanette & Betty för att ta en fika. Satt där en bra stund innan en jävla gubbe kom och frågade väldigt surt om jag inte kunde flytta på min flyttlåda ( vagnen) Jo visst sa jag lite surt. Självklart fanns det hur många andra bord som helst men tur var väl att han skulle sitta bakom oss. Åh hade så gärna velat komma på ngt bra att säga :p.

Efter det träffade jag och Jeanette, Linda och Therese som skulle gå och äta lunch men erbjöd istället att vi kunde gå hem till oss och äta lite. Blev soppa och gott bröd. Barnen lekte och Melvin och hade en egen lek, den gick ut på att Alice låg platt på golvet med en Melvin på sig.

Melvin och Alice!

Efter det blev det en tur på stan då Melvin behövde sova. Följde med och tittade på kläder till små flickorna. finns så mkt! Begav mig sen hem till mamma och pappa som hade köpt massa fint till Melvin då dom varit på Ikea idag. Melvin hade lika kul som vanligt där och blir så bortskämd med uppmärksamhet.


Morfar, Melvin, Mormor.
 
Nu sover Melvin och jag ska snart göra detsamma :D..Imorgon blir det mammabarn gympa.


Melvin hejar självklart på morbror Rasmus fotbollslag.

....

Klicka för att visa större bild...

Jag är med och tävlar om detta fina tält.

http://www.barnparadiset.se/      http://ninninusens.blogg.se/

7 september

Sådär nu är jag med vaken.. Daniel och Melvin har redan börjat sin då melvin ville vakna vid 6, då fick daniel gå upp och ge han gröt. Men nu sover dom två och jag ska göra mig klar för dagen. Vi ska börja på babysång :D.. I helgen har jag varit på tjejkväll, väldigt trevligt även om jag kände mig väldigt osocial. Sen igår köpte vi en overall till Melvin. För att sedan gå hem till min kusin för att fika. Nej får skriva mer sen nu måste jag skynda hejhej

lite till.

Måste bara berätta. idag när vi åkte buss så tyckte Melvin det var så kul, så han började skrika jätte högt för att testa hur mkt det låter på bussen. Och ja det låter väldigt högt. Sara satt och började leka med han,sen var det var 3 tjejer som satt lite längre fram i Bussen som han fick kontakt med och satt och charmade dom genom att skrika och le, skratta. detta barn han är underbar!
Melvin tror också att han är en hund..Han tar alltid ngt i munnen när han kryper!

2 september

tjoo. Nu har Melvin somnat så nu ligger han sött i sin säng. Kan börja berätta från Fredag då jag faktiskt var ute för första gången, gud vilken känsla att sitta och prata med kompisar och bara njuta av att titta på folk. Vi hade lite förfest här hemma, sen drog vi vidare och åt lite, tyvärr slutade kvällen för tidigt men så blir det när man startar förtidigt.Morfar var barnvakt till Melvin och det gick super. Daniel kom hem vid 9 och jag kOm hem vid 11,men somnade inte förrän 4 och Melvin ville upp kl 6 så ingen pigg mamma var jag då inte. Fyllde också år så skulle ha kalas klockan 10 haha. Men allt gick fint och fick massa fint :D..

Måndag var jag med syster Emmelie och kollade på lägenheter. Hon fastnade för en men den gick till en annan, tur var väl det då hon fick tag på en annan som verkar MKT bättre :D..Melvin njöt hemma hos mormor och morfar så Slapp han följa med på det tråkiga. :p. Tror inte det är hans favorit syssla.

Tisdag då tittade vi på lite dagis. För att sedan gå på Mamma barngympa. Gud det var härligt att få känna att man brände lite fett..Detta ska Melvin och jag verkligen fortsätta med. Visst att Melle tyckte det var roligare utanför filten. Sedan var vi många mammakompisar där och då blir det alltid roligare :D.

Onsdag. Idag har vi Varit på mammaträff. åh Tycker så mkt om denna gruppen, vi träffade dom som sagt innan Barnen kom ut och träffas nu varannan vecka. Det är så kul att träffa dom man har alltid ngt att säga. Efter det åkte vi hem och åt för att sedan hälsa på min mormor :D..

Imorgon kommer Alvin och Marie :D..så kul. Varje morgon träffas jag och 4 andra mammor för att gå ut och gå. så har en bestämt tid och plats. och man bestämmer om man vill komma eller inte. :D. så kul att ha några att gå med.

Sorry för ett jobbigt inlägg men ville bara skriva lite :p.

RSS 2.0