GOTT NYTT ÅR!!

Hoppas ni får en bra kväll.skriver mer om vad som hänt i veckan.Imorgon.




            

Hejsan

nu är det en ny dag. vi har fixat lite här hemma med alla julklappar vi fått och med disk och sådant. sen vid tre idag ska vi åka på middag hos daniels föräldrar och där blir det mer god mat och julklappar. är väldigt glad fick precis ALLT jag ville ha och lite mer..så himla glad. men det som var bäst var att få vara med familjen och bara mysa hela dagen.

God jul!!!

image41

.......

sitter just nu hemma hos mamma och pappa. lyssnar på julmusik för att kunna komma i stämning haha..jag,rasmus och Emmelie  sitter och sjunger låter förjävligt!! haha men kul har vi. strax ska vi åka till mormor. och äta. sen bär det av hem hit igen för att öppna pressenter då kommer daniel med hit :D..sen åker vi vidare till hans släkt. så blir lite att göra idag men det ska bli kul  :D

självklart!

åh jag kan inte sova molly gör mig galen hon är precis överallt. oh hon är klumpig så ngt åker alltid ner. idag är det som sagt julafton men jag känner tyvärr inga som helst julkänslor. får hoppas att dom kommer under dagen.

nu så

vi är inne i den nya lägenheten åh gud vad jag älskar att vara här vill inte alls gå ut hah. daniel.hans kompisar.min familj. flyttade in det sista här igår medans jag jobbade..ska jag aldrig mer göra om vi flyttar.då jag hade packat katongerna och att dom trodde att jag visste vart allt låg.*massa samtal till jobbet* hah..idag ska vi vara här hemma och fixa sen blir det stan och slottsbackens alla affärer.pappa och mamma kommer hit och hjälper till..skönt.nej nu ska jag äta frukost och sen börja fixa här hemma :D..ha det bra

just det hej och

God morgon! hinner verkligen inte med att skriva längre har verkigen jätte mkt att göra så får skirva helt enkelt sen när jag får tid..jobbar till 4 varje dag nu sen efter det ska man självklart in till lägenheten och kolla där sen hem och fixa..plus massa annat. vill bara flytta nu! men det kommer nog bli att vi flyttar in på lördag men då jobbar jag men får väl vara med sen när allt ska sättas upp det är juh min och daniels uppgift. nej nu ska jag ta mollys låda sen ska vi åka ha d bra hej!


aa just det

för några timmars sen blev jag glatt överraskad mamma och emmelie kom hit och hjälpte mig att packa och städa.pappa körde skräp..hur skulle jag klara mig utan min familj?! dom ställer ALLTID upp och det är jag evigt tacksam för. :D. för vad skulle man göra utan sin familj? älskar er. men det vet ni.


:D

sådär ja nu funkar vårat internet igen :D..skönt. helgen som varit har vi flyttat in en massa så kul att få in så mkt som möjligt tror vi kommer kunna flytta in på torsdag nästa vecka.idag tvättar jag lite sen ska jag packa lite till..men nu är det typ bara kläder kvar. sedan när daniel kommer hem ska vi åka på julpyssel med hans släkt..ska bli kul..skriver mer sen för nu ska jag passa på att kolla alla bloggar ag följer,

,,

Nu ska vi snart åka men daniel är seg han vet inte vad skynda sig är :p..haha..men men får gå och tjata lite på han..

joda..

nu blev jag glad nu har vårt badrumsskåp kommit..så vi ska åka och hämta det sen när daniel kommer hem. idag blir det köttsoppa orkar inte göra ngt vi kommer få mat på kalaset så håller mig tills dess.

joda exakt

som vanligt när jag är ledig¨ kollar jag på våra bästa år.har jätte tråkigt men känner mig helt slutkörd? konstigt. så jag orkar inte göra ngt får se om mamma ringer om vi ska åka någonstans.men men skriver mer sen

dags att gå upp?!

jaha då har man vaknat av daniel ännu en dag..haha..han försvov sig till 6.40 och börjar 7 så idag var det defenitivt inte tyst här hemma men det brukar det juh inte vara..så nu sitter jag här och tar det lungt men det blir nog att ta sig in till sängen igen. idag ska jag fixa lite här hemma. (så mkt som det går) sedan ska jag på kalas min fasters man fyller år.självklart ska vi in till lägenheten men idag kommer vi inte hinna flytta in ngt. Ser nu att polenfärjan kommer in mysigt idag är himlen jätte fin men det är säkert jääätte kallt idag. nej nu vill sängen att jag kommer tillbaka skriver mer sen hejh

God natt!

Nej nu tackar jag för mig nu är det sängen som väntar, kan inte hålla ögongen öppna,tyvärr men är så glad tänk att daniel (jag) har vunnit ngt kul som f*n haha..nej ni får sova så sött så skriver jag ngt kul imorgon ha det bra hej

vet ni

Daniel har vunnit en mobil till mig tack vare kenza.gud va glad jag är :D...kom så bra just nu vi har juh slösat så mkt pengar så nu är jag super glad..tack daniel älskar dig!men det vet du

....

nu har jag kommit hem från både jobb och lite flytt :p..så skönt att få in lite i lägenheten.nu sitter jag här med en mkt otrevlig daniel...idag har han verkligen vaknat på fel sida :p..nej nu ska jag kolla lite på tv skriver mer sen hej.

------------

så nu får man äntligen sätta sig ner och ta det lungt :D..är jätte trött idag vet inte varför men det är väl så nu på vintern när det är så mkt mörkt som det är. idag har vi köpt en ny soffa..jätte fin har tyvärr ingen bild då den ligger nermonterad i den nya lägenheten. Den är iaf stor och jätte fin..men nu måste vi sälja av den vi har här hemma.säg till om ni behöver en soffa..vår är juh bara några månader gammal. sen så hade dom lagt ca halva golvet i köket så imorgon när vi kommer dit så kommer det iaf vara klart.sen ska det juh tapetseras också men får se när dom börjar med det.

Nu ska jag gå och lägga mig skriver mer imon då jag slutar redan vid ett :D..skööööönt.ska försöka lägga in lite bilder med.är juh så drygt att bara läsa men ska försöka somsagt..god natt.

....

nu ska jag strax åka till jobbet...blev inringd tidigare så får åka dit och va där till sju nu..men men ha d bra hej

....

Nu har jag vaknat och gud va skönt att få sova :D..igår var vi runt och köpte badrumsskåp som inte finns i lägenheten och så köpte vi en ny snygg matta..skönt att få lite nytt igen även fast det känns som alla pengar försvinner just nu men det är väl för jag handlade så mkt på ullared :P.. Börjar jobba vid 4 idag. rätt skönt men då kommer juh daniel tyvä'rr hem så vi går om varandra.


...

nehe blev att jag tittade på mitt i nyllet nu men nu ska jag sova det måste jag :p..haha..seeees hej

någon som har provat en sådan?

är det ngn här som har provat en menskopp? läste på en blogg som jag dagligen läser där hon skulle prova en sådan..så tänkte se om ngn här hade en sådan?

http://www.menskopp.se/shop/



 

-......

nu har vi varit i lägenheten och tittat runt ordentligt..glömde kameran så kunde inte ta några bilder idag.men det kommer. strax ska jag kolla lite på tv:n.. känner mig väldigt trött idag och imorgon ska jag jobba :/..drygt..får se om jag skriver innan jag ska sova annars får ni ha det super hej

.......

vi har fått nycklen men har inte flyttat ngt än väntar lite och så till fastighetsägarna har gått..:P..skriver mer sen..

.....

nu ringde pappa dags att åka hej..

.....

om ca en halv timme kommer pappa och hämtar mig och molly står inte ut att va hemma då hon är på precis alllllllt..visst det är inte hennes fel att det ser ut som det gör,,
 tänkte att jag tar med mig tapeterna med eftersom att vi fick betala ett rum med tapeter. men att dom betalade arbetet..skönt att slippa det iaf. vill att dom ska ringa nu.tänkte på det tänk om dom inte ringer då blir min dag förstörd :P..haha..vilka problem man har.

ska lägga in bilder sen på hur lägenheten ser ut innan och efter men efter får ni vänta på..sen kanske jag lägger ut bilder på hur det ser ut här hemma i detta kaoset..

.............

vaken jo jag tror jag är det men fan va tråkigt att vakna i en sådanhär lägenhet det ser ut som fan rent ut sagt.och jag som älskar att ha fint och rent omkring mig.

Idag ska jag vänta på att få nycklen och lite sådant har inte så jätte mkt inplanerat så kom gärna med förslag på vad jag kan göra undertiden jag väntar :P..

....

Nej den filmen var inget för mig..brukar tycka om kärleksfilmer men denna var inte min stil.slutade titta efter ca 10 minuter hah.. Nu väntar sängen för mig sååå skönt ska det bli, bara längtar tills imon när dom ringer om att vi får hämta nycklen..

Nej sov gott så skriver jag mer imorgon ha det.

.....

Nu får jaf flytta mig från tv:n då daniel ska få sitta..hm..ska kolla på kanal 5 ¨på  Love actually Brittisk komedi från 2003. Det är fem veckor kvar till jul. Londons gator täcks snart av snö och julförberedelserna är igång. Vi möter den nytillsatte premiärministern som är väldigt intresserad av sin kvinnliga medarbetare Natalie. Hans syster Karen har ett halvtaskigt äktenskap med Harry, vars sekreterare stöter på honom. Vi möter Sarah som vid första ögonkastet blev förälskad i Carl på sitt jobb, men som efter två år ännu inte vågar berätta något för honom.


Lånade faktan från tvplaneten.se..

skriver mer sen hej.

....

självklart,självklart,självklart. hade daniel varit i affären men utan och ringa fan med :p..åhh men nu är vi klara med allllllllllt tråkigt här hemma så ska bara sätta oss ner och slappa..yeeeeeah..


nej usch vilket flum inlägg men jag är trött nu :p..skriver mer sen tja

....

gud är jätte sugen på att äta ngt gott men ngt sådant finns inte här hemma och jag orkar inte gå till affären...jobbigt :(.. sitter iaf och kollar på sjunde himlen tråkigt att vara ensam daniel kommer väl vid sju/åtta ngn gång.

.....

så nu har mamma och pappa varit här och hjälpt mig med att ta ner allt..fy fan vad det ser ut!!!..nu ser man att vi ska flytta det jobbiga är att vi inte vet hur länge det kommer vara såhär.

nu sitter jag och molly och myser skönt men måste snart till tvättstugan..ååhhh

mmmm

så nu har jag lagt in de sista 2 maskinerna..skönt men om ca en halv timme kommer några från familjen ovh äter..blir makaroner och mormors köttbullar..gott..sen ska här tas ner hyllor och fläkt..men nu ska jag kolla runt lite på mina favvo bloggar..

åh va skönt.

nu packar vi för fullt inget ska vara uppe om det inte är ngt som verkligen används. eftersom att båda kommer jobba mkt nu ,så blir det bättre att ha det färdigt. har börjat få så j*vla ont i halsen usch men tror det ska finnas ngn halstablett någonstans..nej mste forts daniel blir inte glad över att jag sitter här..

hellooo

så nu har man vaknat var hur trött som helst igår när jag kom hem så orkade inte lägga upp några bilder..det var jätte roligt men gud va trött man blev på människor..dom bara skulle fram!..men som tur var så var det inte alls jätte mkt folk..*skönt*..vi åkte vid fyra på morgonen och kom hem vid sju.sen åkte vi hem till min mamma och pappa och kollade på svensson svensson.kul..idag blir det till att plocka en massa här hemma.pappa kommer och hjälper till vid 4..ska tvätta allt idag med..imorgon får vi nycklen..så får juh flytta in mkt i ett rum :D..här är lite på vad jag köpte :D..





jaha ja

nu så är det idolfinal vet inte vem jag tycker ska vinna spelar mig faktiskt inte ngn större roll.känns som det kommer gå bra för båda.

Ska strax gå och lägga mig måste försöka sova eftersom att imorgon är det ullared som gäller :D..kul..lägger in bilder på det ja hittar..daniel är just nu på julbord och ja han är full :p..haha..

Ha en bra helg och vi " hörs" imorgon..

nu

ska jag strax gå ner till affären men det öser verkligen ner..tråkigt men har verkligen inget hemma så måste handla :S:.

Har ingen bra rubrik.

då är man vaken eller det har jag varit sen halv åtta men skönt att bara sätta sig vid datorn och göra allt i sin egen takt. måste gå ner till affären och köpa mat..daniel tog all den goda frukosten imorse så finns inget gott jag som hoppades att inte behöva gå ut i detta vädret.

ska bara ligga på soffan och ta det lungt idag.tycker jag är värd det.senare ikväll kommer emmelie som ska sova här inatt för första gången eftersom inatt kl 03.40 ska vi åka till ullared så då är det bättre att hon sover här för här stör vi ingen då daniel ska ut och äta med jobbet (julbord) sen ut och festa efter det..så han kommer väl hem när vi åker :p..

Nu ska jag duscha så skriver mer senare :D

hej

sådär ja nu har jag duschat och rakat benen känner mig faktiskt jätte duktig..Vad ska jag göra imorgon på min lediga dag?!  känner mig redan rastlös :P. men det är väl för man har varit uppe i varv..

Gud vad jag längtar tills lördag ska bli jätte roligt verkligen :D


Läser en blogg om en tjej som heter Kenza hon har en tävling just nu och då ska man skriva om varför just du ska vinna en mobil.hade jag verkligen velat göra men får skriva där imon istället för nu ska jag äta lite sen ska jag nog lägga mig.sådan huvudvärk..:(..men skriver imorgon när jag har vaknat..sov gott.

ledig

nu ÄR jag ledig :D..gud va skönt. nu är jag helt slut det blev 6 dagar i rad jobbigt :p..haha,,Jag vill åka ut till karlskrona möbler och kolla undra och daniel med vill det :p..imon ska jag bara ta det lungt hela dagen inte göra ngt viktigt..skööööönt..nej nu ska jag umgås skriver lite mer när jag kommer hem hej


jaha

ojda många som slutat läsa denna veckan hah..men jag har/är väldigt upptagen har jobbat sedan i lördags..och typ bara 8-10 timmsars pass så har inte funnits så mkt tid till att skriva..ska jobba imon med sen ska jag vara LEDIG..ska bli så skönt är helt slut nu,,sen på lördag ska jag till ullared åh vad jag har längtat..på söndag ska vi packa ännu mer..kul..nej nu ska jag bara kolla lite på blocket sen ska jag lägg mig har varit uppe sen 5 så nu är jag lagom trött..skriver mer imon.ha det bra hej

....

har inte hunnit skriva då jag har jobbat hela helgen och endast varit hemma och sovit.likadant idag kom hem och började tvätta  så nu ska jag ner och hämta tvätten och sen börja jobba kl 7 imorgon jag är helt slut nu efter att ha jobbat helg och detta har jag fått höra från typ varje kotte på jobbet, ser ut som ett levande lik :P..haha..nej måste sluta skriver efter jobbet imorgon ha det bra hej

----------

Nu ska jag äta och klä på mig sen är det dags att åka och jobba..skriver mer sen är rätt stressad hej

jaaha

så nu är man hemma är super trött orkar typ inte ens hålla ögonen öppna :(..sen ska man jobba mellan 11-21.15 imorgon så usch orkar inte.,

....

sådär 20 minuter kvar tills jag ska åka och jobba.. åh har sån julkänsla idag hade velat vara hemma och pysslat men allt är nerpackat :p..haha..nej nu måste jag äta skriver senare

RSS 2.0