snart åker katten ut!!!

Nästan iaf håller på att rensa lite gaderober och självklart är hon på allt där jag ska rensa..denna katt haha.

Dagen har iaf varit bra änsålänge började med att daniel kom hem vid ett sen vid fyra ringer feffe (arbetskamrat) haha, efter det har vi bara legat och kännt pyret, hela morgonen har h*n hållt på och även nu..mys.. nej dags att fortsätta tjo 

trött.

Jag är så trött så jag tycker synd om mig själv haha. hade tänkt gå och duscha lite och sedan hämta upp tvätten, sen äntligen ska jag sova! jobbar imon med.. Skriver mer när jag har ngt vettigt att skriva.

vecka 22!

 såhär ser jag ut i vecka 22 helt slut men bjuder på den :p..

Första sparkarna.!

Igårkväll kunde daniel känna de första sparkarna, känns bra att det inte bara är jag som kan känna allt nu.det blir mer verkligt för daniel nu :D.. det var nog en liten fotbollsspelare för den höll på jätte mkt :D

förkyld

jaha då var man ensam igen daniel har åkt iväg på en kurs med hockeyn och jag och molly är ensamma. tråkigt men bara till att stå ut. har varit vaken sen 6 imorse då jag är så förkyld och hostig, så har inte kunnat andas,så lika bra att gå upp. Idag ska jag gå på stan hitta lite fint :D..sen får jag se vad som händer. skönt att bara ta det lugnt.

min dag

då sitter jag här och får min dagliga dos av nätet på morgonen haha, med en sovande katt brevid mig. allt för att inte väcka daniel än :p. måste gå upp kvart över 6 varje dag för att hinna med mina rutiner som jag har nu när jag är gravid. så här kan en dag se ut (för det mesta)

06,15 går upp och äter en macka
06,25 duschar jag och sedan sminkar och klär på mig
06,50 sätter jag mig vid datorn skickar sms med en oftast vaken marie. :D
07,10 dags att äta frukost nummer två, brukar bli 2 mackor och typ fil till det. efter det borsta tänderna.
07.40 brukar mamma ringa då hon är påväg till jobbet. efter det fixar jag det sista och åker till jobbet.

sen brukar jag äta efter 2 timmar ca..drygt att äta så mkt men vad gör man inte för bebisen haha.  idag ska jag jobba sen åka hem och tvätta yippi :D. sen tror jag sängen väntar då vi ska upp tidigt och åka iväg såååå  skönt.


Halva tiden!

igår så hade vi gått halva tiden :D..känns så skönt att ha kommit hit iaf även om det känns som det är låååång tid kvar. har så mkt att skriva egentligen men har inte ork,när jag kommer hem från jobbet vill jag bara lägga mig och titta på tv.n,/sova.
Idag har jag jobbat och mått så fruktansvärt dåligt, illamåendet har inte gett med sig idag och det tar på alla mina krafter. Nu ska vi ta magbild sen ska jag lägga mig i sängen och bara njuta av att få sova..


Skriver mer om ngn dag.

1 februari då ryktet blir till verklighet.

Ja som säkert de flesta vet så bor det en liten bebis i min mage :D.. har tänkt att jag ska skriva blogg för att kunna gå tillbaka och läsa om hur jag kände mig.så idag har jag tänkt berätta om dagen jag plussade.


Dagen började som vanligt skulle till jobbet,så gick upp vid halv sju skulle duscha men ist gjorde jag ett test som inte visade ngt med detsamma så gick in i duschen och när jag kom ut ser jag på stickan att den visade två linjer jag blir skakig,glad,orolig alla känslor som man kan tänka sig på samma gång. Skickar till min vän Marie och berättar vad som hänt vill på ngt sätt få det bekräfftat att det är ett plus men vågar inte tro på det. snabbt skickar hon tillbaka och grattar. försöker fortsätta göra mig iordning som vanligt men hur lätt är det med alla känslor och tankar som åker runt i kroppen. bestämmer mig för att efter jag ätit frukost göra ännu ett test...gör det och visst det visar likadant. gud tänker jag och bara känner hur osäker man blir. skickar med marie hela tiden så bestämmer att jag ska åka hem till henne så hon kan bekräfta det (daniel jobbar) jodå kommer dit och hon ser samma sak som jag två plus :D.. dags att åka till jobbet men måste ju berätta för daniel så ringer påväg dit. han är på jobbet och har ingen aning om vad som hänt så slänger ur mig det så fort jag bara kan :P. han blir tyst och säger inte mkt under den tiden. Då blir jag självklart ännu mer osäker på allt,   tänker för mig själv hur lätt kommer denna dagen bli att jobba då man inte kommer kunna tänka på annat men det gick och hem kom jag. kommer inte ihåg kvällen så mkt men har för mig att vi pratade massor.

kommer skriva lite varje kväll om alla veckor och upplevelser jag haft hittils.

RSS 2.0