Min älskade lilla Melvin :D..

just nu leker livet :D..är så underbart att vara mamma till min lille Melvin. Älskar allt som har med han att göra, och vill inte vara ifrån han en sekund,  Tänk att den lille saken har fått plats i min mage och att det är ngt jag och Daniel skapat :D. Just nu ligger mina älsklingar kvar i sängen och myser, och jag försöker göra mig iordning, för idag ska vi vägas och sedan blir det till att ta kort :D.. skriver mer sen.


Jag och Melvin.
4 FebruariIdag har han på sig sin fina dräkt från gammelmormor.

4 Februari

Hejsan!! allt går fint här hemma han är super lugn, och jag njuter verkligen av lugnet. Visst är man trött då man är uppe på nätterna och så. Plus att jag inte kan sova på dagarna. Det är en väldigt stor omställning att bli mamma, mina hormoner har börjat spela stora spratt med mig just nu, kan bli sur,ledsen, arg ja allt som ni kan tänka er på ett par sekunder. Mkt skuldkänslor finns också. Men ack så stolt man är, Älskar allt med detta, Älskar att vara mamma :D..Något som jag börjar tycka är jobbigt är det med och passa tider haha. När det bara var jag och Daniel då väntade jag verkligen ut tiden, men nu då kommer vi nästan försent till allt haha. Men det har ju bara gått 6 dagar :p..kanske lär vi oss?!

Idag började dagen med att Barnmorskan kom hit och berättade lite. Efter det åkte Daniel till skolan så jag och Melvin fick vara själva i fyra timmar. Så skönt var det för då hann man få längta lite efter Daniel :D. Efter det bestämde jag att Melvin och jag skulle bort till mina föräldrar och hämta ett paket från släkten i skåne.. Där fanns tre fina saker (kläder) Så fina var dom. Får visa er det imorgon när jag tagit kort. När vi hämtat det gick vi sen för att möta Daniel, är så skönt att få komma ut även om det bara är en liten stund. Nej nu ska jag lägga mig och mysa med min lilla familj sen kanske få sova :D


2 Februari

Vill även tacka för alla fina kommentarer.  Kul och se att det är så många som läser just nu. hoppas ni orkar vänta på mina inlägg,

Nu så.

hej. Ja som ni alla vet har den lille pojken Melvin tittat ut. Den 29 Januari kl 12,06. En mkt söt och lugn pojke. Förlossningen gick som sagt väldigt snabbt enligt mig, då jag förväntat mig att den skulle ta 48 timmar. Tänkte skriva en förlossnings berättelse sen av det jag kommer  ihåg vilket inte är mkt Haha. Jag mår väldigt bra efter förlossningen och har gjort det hela tiden. Längar tills vi ska ut och gå med vagnen och allt sådant. Vi har haft lite besök här hemma från min familj, dom har lite svårt att slita sig haha. Men så fort pappa blir frisk då vill jag hem till dom! Vill verkligen tacka dom, för när vi var på förlossningen så fixade dom massor av saker som vi inte gjort här hemma. Plus att Rasmus tog hand om Molly. Är verkligen glad att dom alltid ställer upp!! Känner dock lite "panik" av alla som vill komma på besök, vet att man sagt till alla att vi ska ta det när det lugnat ner sig men när har det de?! Ska man sitta hemma och ha folk här hela tiden om dagarna?

Idag har min syster Emmelie varit och myst med Melvin och efter det tog vi det lilla lugna, Tills det ringde på dörren där stog Mamma och Emme, dom hade köpt en liten pressent till ( som han inte har fått tillräckligt från dom :p) det var en Nalle som var som en snuttefilt. sååå fin. Nej nu ska jag sätta mig i soffan igen och ta det lugnt, innan det blir till att amma igen och sen sova. Får se när jag skriver igen, så vill ni veta mer kolla in Daniels blogg.


Melvin idag med sin snutte från Mormor, Morfar, Emme, Rasmus

RSS 2.0