Ville bara önska Gott nytt år!!

Nu är det strax dags att åka vi ska upp och äta hos daniels föräldrar för att sen åka hem och fira lite själva detta året :D. Sista dagen på året spenderades med att ligga kvar i sängen länge idag. Och sedan läsa boken Mia sanningen om gömda. Efter ca en tredjedel av boken är den nu spännande :D..men men Gott nytt år


dagarna

dagarna bara springer iväg. De senaste dagarna har jag spenderat genom att kolla på fotboll. Både Daniel och Rasmus har spelat. Sen har jag även spenderat några dagar i sängen då kroppen velat de. Idag måste vi verkligen åka och handla det är så tomt i kylskåpet.  Alltså inget kul att skriva just nu kanske händer ngt under dagen haha tjoooo.

God Jul!!

Dagen kommer jag spendera med min familj, först hemma hos mormor där det väntar underbar god mat och kakor såklart. Efter det kommer vi åka hem till mamma och pappa där vi öppnar klappar och kollar på Svensson Svensson :D. Daniel och jag har valt att fira isär detta året blir lättare för både han och mig. Blir så mkt åkande annars och det kommer vi få göra nästa år. Kollade på min familjeliv och där stog det att det endast var 39 dagar kvar till beräknad förlossning. Känns som det är nära nu :D. Gud vad jag längtar till att få se vad det är för litet pyre som döljer sig där inne :D.

Hoppas alla får en kanon dag och åter igen God jul. Från Sandra, Daniel, Molly och pyret :D


klar

Nu är lägenheten ren, ljusen är tända och nu väntar bara att vi ska börja spela Guitar Hero World Tour  får se om det är kul. skriver mer om det sen.

städa!

Sådär en ny dag redan, idag ska jag tvinga mig själv och städa iaf dammsuga, det ser fruktansvärt ut. Daniel skriver tenta nu * hopppas han klara den* sen ska vi åka runt lite i affärer idag så kul :D. har inte så mtk att skriva då det inte händer allt för mkt just nu.

trött

just nu ligger jag i sängen och kollar på Ugly Betty. Försökte gå på stan idag men kroppen tänkte andra tankar, så var bara att gå hem och lägga sig.Jag som skulle hitta mina julklappar och leta till mig och Daniel. Då Mamma och Pappa tjatar hah. Så idag har jag inte gjort alls många knop. Idag är det 47 dagar kvar tills den 1 februari. ojoj men man vet aldrig när den planerat att komma. Var hos barnmorskan igår allt såg bra ut, hjärtljuden låg på 142. och bebisen hade nu fixerat sig :D.

Vecka 34
Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning. ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Ibland kan förvärkarna komma tätt och upplevas som riktiga värkar, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.

slut

jag är helt slut har fixat med tvätten sen 11, efter det fick jag och Daniel ett ryck och städade både hans och min garderob. Letade efter hans byxor med hittade dom inte. Imorgon ska jag ha en lugn dag och sedan ska jag till Mvc. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva här längre någon som har ett tips? ni är ju rätt många som läser så säg..

bilder

orkar inte skriva så slänger in några bilder
 Bild 1: Jag och Daniel
Bild 2: Jag och min älskade barnvagn
Bild 3: Jag och min lillebror Rasmus
jo.

Ojoj igår fick jag verkligen känna på förvärkar fy satan. Om det gör så ont med förvärkar hur är det då med riktiga?! Daniel frågade om det var ngt han kunde göra och då sa jag, ja massera här, Tror ni han gjorde ngt nej han var så inne i sitt tv- tittande haha. Idag har vi tvättdag vi har så mkt tvätt ca 10 st maskiner kvar, Fast inte så konstigt tvättar bebisens saker :D. så mysigt att få fixa lite ska försöka ta bilder på lite sen och även ngn bild på mig och Daniel. Vi ska på kalas vid 3 och innan det måste jag hitta ngt att ta på mig, laga mat så idag finns det att göra.

tidigt

Uppe tidigt idag, ska snart göra mig iordning för dagen då jag ska åka till mormor och baka :D. Idag har jag varit uppe sen fyra sen slumrat till och vaknat, drygt att inte kunna sova helt. Men vad gör man inte för bebis :D.. Nej dags att hoppa in i duschen skriver mer sen när jag kommer hem. ha en bra dag!


äntligen

Åh nu står vagnen här hemma :D..så fin så. Det blir ju att man är där och pillar och kikar mkt nu. Barnvagnstokig som jag är :D. Dagen blir ändrad idag Maries son william är sjuk så vi fick ställa in, istället kommer syster Emmelie hit och ska pilla på vagnen. Ska nog med försöka springa på stan (om jag orkar).Sen ska vi hem till daniels mormor och morfar :D. skriver mer sen. Nu vill jag ha MAT!


så skulle inlägget varit imorse men det blev ett utkast då datorn inte villle.. Min dag har sett ut som det står där uppe fast ett besök till förlossningen igen, Blev orolig då jag kanske bara känt barnet 5 ggr på en dag så fick komma in och göra en undersökning. Idag var både Daniel och Emmelie med. Allt var bra som tur va :D Dags att flytta sig från datorn molly vill inte mer så därför har hon satt sit framför skärmen haha.

Någon mer?

Någon mer som ska titta på  My Shocking Story: World's Smallest Mum. på kanal 5 kl 8

fikat :D

dagen började med att jag gick hem till Anna och kollade på hennes nya lägenhet.super fin var den högt i tak och stor. Efter det att vi varit där en timme så följe jag med henne och fika, där mötte vi upp hennes kompis Linda. Jätte trevligt och skönt att få komma ut och träffa folk precis vad jag behövde, det roliga är att jag stannade kvar där i 3 timmar och 45 minuter, kanske lite länge. haha. Kom hem och lagade mat till mig och daniel fick bli bacon och spagetti då det skulle gå snabbt. Tittade på unga mödrar och nu har jag landat här vid datorn. Nu är det iaf bestämmt imorgon ska vi hämta vagnen, verkade dock inte som dom hade dom hjulen jag ville ha till vagnen så får nöja mig med dom andra.


Måndag

Måndag morgon då. och idag är jag riktigt sur. pga att vissa inte kan gå upp efter första  gången klockan ringer!. 


Dagens göra!
Måndag: kanske fika med Anna
Tisdag: Studiebesök på förlossningen, Kanske hämta vagnen :D.
Onsdag: Kanske träffa Marie *äntligen* marie ska också få en bebis i februari.
Torsdag:Sista föräldragruppen.
Fredag: Blir det nog pepparkaksbak hos mormor men för min det blir det nog mest bara att äta deg :p.
Lördag: Kalas
Söndag: SLAPPA.

finns verkligen ngt att göra hela veckan.

Nu kommer.Nu kommer bilden :D,lite stor kanske jackan är men har juh som sagt 2 månader kvar. Kommer bli en super tråkig lördag då daniel dömer, och kommer inte förrän kl 6 ikväll. Jag har ont idag, ovanligt va haha. satt och kollade på webbisar innan kan inte fatta att det faktiskt kommer ut en sådan "stor" , bebis ur mig. Någon som har ett tips på vad man kan göra idag?!

underbart.

så skönt det är att gå upp när man vill, speciellt bra är det när daniel kommer och säger hej då på morgonen och jag bara kan ligga kvar, igår var jag på stan med min syster Emmelie vi letade jacka till mig då den jag har nu knappt går att stänga. Vi hittade en fin svart kappa, kanske inte min vanliga storlek men tänkte att ngt måste jag kunna växa i då det inte är så kul att slösa pengar på sånna saker nu. Tänkte slänga in en bild sen men det får Daniel hjälpa mig med när han kommer från skolan. Hade idag velat ta mig ut till slottsbacken (köpcentrum) och kollat i alla affärer där. Men får se hur det blir, Nu ska jag iaf platta håret innan den är dags för frukost (har bara ätit en macka idag),


igår och idag.

Igår var jag som sagt hos Mvc och lyssnade på bebisen och allt, det såg bra ut. Denna gången låg hjärtljuden på 146. Efter det gick jag hem vilade i ca en timme innan det var dags att fixa lite lunch, sen var det dags för föräldragruppen där vi fick veta lite om smärtlindring och även se en förlossningsfilm. Den lugnade ner mig lite iaf då det man sett på tv alltid känns som det värsta. På kvällen hade jag lite ork kvar så jag började städa toaletten och även dammsuga resten av lägenheten, jobbigt var det. Så resultatet av det blev mycket smärta inatt.

Idag har jag mest bara tagit det lungt, lagat mat, kollat på tv. Men sen nu på kvällen började det klia i bebisfingrarna och jag bestämde mig för att sätta ihop Babysitter, Daniel var inte sen på det heller :P. Nu måste jag gå och handla har inga clementiner hemma och det är ett måste för mig just nu.

Mage vecka 32.En magbild kan jag bjuda på idag. Börjar bli stor nu.  Vad tror ni det blir?

Vecka 32..

Vecka 32
Kroppen: Man kan lätt bli anfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir anfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 cm lång. Nu kontrollerar barnet själv sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. På pojkar kommer nu testiklarna ner i pungen från att ha varit i ljumsken. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.
taget från familjeliv.


Är fort dålig. orkar inget. Har börjat få ont känns precis som mensvärk plus att jag har ont i ryggen. Tur att jag ska till Mvc imorgon så jag kan prata lite med min barnmorska. Helgen har som sagt spenderats i sängen, framför massa tv-program, Som det känns nu kommer de närmsta dagarna spenderas så också.

RSS 2.0