Litet inlägg.

Idag har vi varit på tummetott för att sedan gå hem och städa. Eller jag städade och Daniel och Melvin sov. Sedan kom farfar och fabror Niklas, Och sedan Mormor och moster Emmelie. Trevligt med besök och Melvin blir så glad.

Melvin kan nu gå ca 7-9 steg och släpper själv saker för att gå. Helt sjukt vad tiden går.Melvins rum har också varit klart ett tag. Ett riktigt pojkrum blev det.
Får bli ett litet inlägg, orkar inte skriva mer

4 steg

Idag gick Melvin 4 hela steg. Så stolt.

Leklandet.Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kommer inte ens ihåg vad vi gjort i veckan. Vet iallafall att vi varit på leklandet Med Therese och Alice något som båda två tyckte var super skoj :D..Igår var vi hos min mormor och hälsade på där fick han fina bilar i pressent. Sedan var vi med mamma (mormor) på stan, för att sedan snylta lite mat som min pappa säger :P..Idag ska vi dit igen och göra samma sak. Hela familjen ska dit och fira farsdag.

Melvin är nu lite mer än 9 månader och är en mkt bestämd kille som lägger sig på golvet och gråter om han inte får det han vill ( ska börjas i tid :P ) han älskar att gå med sin lära-gå-vagn. springer med den här hemma. Tar stol, bord ja allt han kommer åt och tror att man kan gå med det. Säger också kiiiiisse när man frågar ngt om Molly.


RSS 2.0