jaja..

ja jag vet att jag är jätte dryg som inte skriver ngt men det händer inte så mkt jobbar.städar och allt det vanliga :p.som idag har jag solat lite ute och tvättat sen bara tagit det lungt hela dagen. imorgon väntar det jobb igen sen om ca en vecka så börjar jag jobba heltid :D ska bli kul faktiskt.

trött

nu är klockan halv ett och jag är tröööött.så ska lägga mig och sova.

God natt...

sådär ja då var denna dagen snart slut, började dagen med att äta goda frallor sen gjorde vi oss iordning för att åka och handla. hadlade mat för kvällen kött och potatisgratäng. sååå gott blev det.sen har dagen mest bara gått ut på att ta det lungt då ¨både daniel och jag inte känner oss 100% friska har väl ngt virus i kroppen. nej nu är det nog dags att gå och lägga sig gäspar för fullt :p..god natt

längesen

ojdå var juh superlängesen jag skrev här men har helt enkelt inte haft ngt att skriva om känns det som. Idag har daniel och jag varit tillsammans i 5½ år så vi ska äta lite gott skulle egentligen ätit ute idag men jag känner mig inte alls upplagd för det så vi ska bara vara hemma och mysa med egen god mat och så ;D. idag fyller Molly också ett år det ni. 

nej dags att sminka mig sen kanske göra ngt kul :D..skriver kanske mer sen hoppas jag


RSS 2.0