21 juni.Min lille sötnos testar moster Emmelies krans.

21 juni.

Sitter just nu hemma hos min mamma och pappa, lilleman ligger och sover i sin vagn så då passar jag på att sitta här lite. Har börjat med att packa lite hemma och rensa allt, fy vad tråkigt det är. Man får passa på när Melvin sover. Midsommar firade med min nya kompis Sara och hennes lilla familj, kom dit vid 6 och vid 1 åkte vi hem hade nog kunnat stannat flera timmar till då vi hade hur mkt som helst att prata om. Denna veckan som kommer ska jag och Melvin först leta bikini imorgon så då ska min mamma med och hjälpa till, sen är det fika med mammagruppen. Tisdag ska vi bada med mammagruppen för att sedan åka och grilla med en annan mammagrupp haha. På söndag ska jag och Melvin också följa med några från mammagruppen och bli fotade helt gratis :D ( mkt med mammagrupper :P)det ska verkligen bli helt super kul, man  blir sminkad och så. Nehe nu vaknade lillen ska se om han vill ha mat sen ska vi åka och köpa pärmar. tjoo

4 juni

Idag har vi varit med två andra mammor. Vi gick en runda på stan och kollade kläder, sedan en liten promenad för att slutligen fika lite :D..Blev en god tacopaj. Efter det har vi mest varit hemma och myst, nu sover melvin gott i sin säng och jag tänker göra detsamma. Imorgon ska vi på föräldragrupp ska bli kul, älskar att komma ut och träffa folk just nu, speciellt folk med egna barn, blir så lätt att prata. Nehe nu väntar sängen då ögonen går i kors. Får bli ett roligare inlägg en annan dag.

2 juni


Har hunnit pyssla lite, ville ha bokstäver med Melvins namn så hittade fina som jag målade själv :D

Såhär såg dom ut innan,.

Och såhär blev dom klara :D

2 Juni

Livet är just nu underbart, att denna lilla pojk kan ge så mkt. Att känslorna kan vara så starka,att vara mamma är det bästa man kan vara!!

Melvin är nu 4 månader och är helt ljuvlig han "pratar" och bara ler så fort han ser mig/ daniel. Även också personer han känner. Annars är han väldigt blyg och bara tittar på personen haha. Han tycker om att härmas. Vi träffar massa mammor om dagarna och det är så kul, blir att fika, ligga på stranden, öppna förskolan, Gå promenader. Därför det inte blir så mkt uppdatering.Melvin med sin moster.


RSS 2.0