28 augusti

Tjoooo! Melvin är så söt  pappa (morfar) sjöng för Melle igår och melvin satt och dansade haha..då smällter mitt hjärta ännu en gång. Nu ligger han vaken i sängen och jag ska gå och mysa lite innan vi ska ut och röra på fläsket. skriver mer i eftermiddag :D..


26 augusti.

Dagen idag började med att jag och Melle gick ut med Emma och Edgar på en långrunda, så skönt att hinna göra det plus att Melvin sover bra ute vid det tiden. Senare gick vi hem gav Melvin mat innan jag begav mig till frisören. Hon gjorde slingor i mitt hår och klippte det lite och jag blev verkligen super nöjd :D..Mötte senare upp Melvin, Daniel och rasmus på stan för att handla lite kläder.  Sen nu på kvällen har jag hämtat mamma på jobbet och bara tagit det lungt.

  

Före och efter bilder. syns kanske inte så jätte mkt på bild men jag blev ljusare :D


Igår när Daniel tränade fick Melvin prova på att äta själv, gick väl inte så super men kul hade han.

 

MelvinIdag har vi varit med sara och viggo. Lika trevligt som vanligt. Började med att gå en lång runda hur skönt som helst sen gick vi hem och lekte med pojkarna :D..Så kul idag bjöd Melvin på pussar till Sara och Viggo lekte indian med mig haha.NU har vi ätit och dansat här hemma, en riktig favvo för Melle. Får se hur det går när vi ska lägga Melvin så jobbigt. han sover en timme på kvällen sen vaknar han igen och vill leka. Tur han är så söt :p..

Nu kom Melvins mormor och morfar så ska vara lite social.

lite smått.

Ojojoj tänk att min älskade pojk har gått och blivit charmig, han som aldrig visat en min till någon innan. Innan när jag, mamma och Melle gick på stan började han le och prata med alla på stan :D. Så sött han vill verkligen att alla ska titta på honom nu. Han är överallt nu när han kan krypa, han kryper efter och är jätte glad och snabbare går det för varje dag. Men gud vilken omställning det är nu när man inte bara kan lägga han på en filt. Han ställer sig mot saker och försöker ta sig upp, ÄLskade lilla pojk.  På lördag blir han 7 månader och jag 22 år, tiden går snabbt.snart börjar jag jobba.lite smått iaf.

I veckan ska jag få gå till frisören och få bli ompysslad :D så underbart, Och på lördag ska vi ha lite kalas sen tror jag att jag ska gå ut  på kvällen. har ju inte roat mig sen februari förra året :D..nej nu vaknade lillkillen igen får skriva mer senare.

Nyfödd.ca 7 månader.

massa olika saker

just nu sitter jag här på datorn lite medans Melvin har super skoj med ett lock från en kartong.Han vägrar inse att han är trött så det är bara att gilla läget haha. Dagen blev så att vi blev bjudna till en mammakompis på lunch var där i ca 2 timmar..Alltid kul att få snacka av sig. Senare åkte vi och köpte en pärm till alla våra kort vi nu framkallat (äntligen).Tittade bort i 2 sek och på den lilla stunden gick Melvin från att vara på mage till att sitta :D..det går verkligen snabbt allt nu..han överallt även om han inte kan krypa.


Köpte även en Emmaljunga scooter 2010 ídag :D..så fin,,Nehe nu ska vi se om vi kan få Melvin i säng innan pappa Daniel kommer..imorgon blir det till att träffa sara och viggo :

En bild säger mer än tusen ord.Jag älskar dig mer än livet. Min lille solstråle!

RSS 2.0