Dagen som började....

Dagen började idag med att jag trodde att jag skulle få sovmorgon men som vanligt vaknar man av att man har en skrikande katt i ansiktet kl 5..Bara att börja klappa (vad gör man inte för att slippa en lekande katt :P )
 
Sedan gick daniel upp som vanligt inte tyst..sen när han gått ja då ringer jobbet och ville att jag skulle jobba jaha tänkte jag det var den stora tvättdagen det..jobbade lite sen kom jag hem och städade..( vill juh ha det fint hyresvärden kommer hit imorgon)

Men idag har faktiskt trots allt varit en super dag :D..bra kunder och bra arbetkamrater :D..kulkul..

Imon SKA jag tvätta sen fixa bukett till daniels mormor som fyller år. Sen kom jag på att jag har bestämmt att jag ska vara med 3 kompisar under dagen..ojoj inte bra..hur ska man hinna det..sen blir det hem till daniels föräldrar...blir mkt imon men kul..


Lägger in en bild på mig och daniel på hans student...image5

Dålig på att uppdatera...jag vet..!

jaha då är det bestämmt daniel och jag flyttar till 3:an..den 1 januari men tror det blir tidigare skulle egentligen flyttat in 1dec men dom ska renovera så då får vi vänta. :D..och på fredag skirver vi på :D..

idag har daniel och jag varit och shoppat..köpte två nya jackor en till mig och en till han.samma märke så kommer se ut som tvillingar :P..sen underkläder och lite annat smått och gott :D.. 

vill också gratta min syster som klarade sin uppskrivning idag :D..inte mkt kvar nu..

nej nu ska jag gå ut och gå..måste verkligen det kan inte hålla på att bara sitt inne och bli "tjock"..tråkigt men sant..men det är så drygt väder så längtar bara tillbaka till grekland och värmen..

nej nu får det vara bra för idag hejhejimage4

ny lägenhet?!

Så nu har vi varit och kollat på den andra lägenheten som ligger inne i centrum..den är på 68 kvm och är "bara" 500 kr dyrare-..jag vill ha den!!!!!!!! :D...den hade kakelugn i vardagsrummet och jag blev frälst jag har alltid velat ha det.och nu kan jag få det om jag vill. så nu
gäller det att få daniel till att vilja ha den med :p..haha.. skriver mer imon ska fixa lite höst mys här hemma :;Dhär kommer en bild på vår busiga molly:image2


en ny liten katt..

idag skaffade mina föräldrar en ny liten kisse..åh vad söt den är men tyvärr är den väldigt och då menar jag väldigt rädd..
 
i mitt liv händer inte mkt just nu har en pojkvän som jag varit tillsammans men i snart 5 år
(5 oktober) får se vad man kan hitta på för ngt då.. vi bor juh som sagt i en 2:A på 55 kvm men börjar nu känna att detta är en alldeles för lite lägenhet för oss båda vi vill kunna ha ett datarum och ett rum där vi kan ha lite andra saker än att bara ha det i vardagsrummet. har tyvärr bara bott i denna lägenheten i 4 månader snart, och har renoverat den och gjort den som vi (jag) vill ha den..så känns lite sur att kanske behöva göra om allt på nytt.men som sagt bättre att hitta ngt nu och hitta ngt man trivs med..så imon är det en visning vi ska på :D..

annars händer inte mkt annat i mitt liv jobbar.är hemma, fösöker umgår lite men inte mkt hinns med.Välkommen till min nya blogg!

hej och välkomna till min nya blogg. i denna blogg kommer jag att skriva om min vardag och allt annat som händer i mitt liv..  

  
jag heter sandra är 20 år.. och nu har jag gjort som alla andra skaffat mig en blogg :P

RSS 2.0