15 maj

nu ligger vi här i sängen igen och myser. Jag tittar på så ska det låta och kollar bloggar, Melvin pratar och äter på sina händer och vill inte alls sova. Daniel är i tvättstugan och springer. Var hos mina föräldrar lite snabbt innan sedan har vi badat Melvin. Imorgon väntar dop för Alvin :D

15 maj.

Nu ligger vi och myser idag igen likadant som igår. Lilleman ligger och leker med sin kudde och Daniel halvsover. Tvn står självklart på, och det är som vanligt vakna med the voice. Det tittar vi på varje morgon. Idag måste jag hitta ngt mer till Alvin som döps i helgen, men undra vad?!. Sen ska vi ut och gå hoppas mitt knä klarar det. kanske kan få Daniel att följa med ngn gång. Annars blir det en lugn dag.

Nej nu vill lilleman ha mat så skriver mer sen ha en bra dag.

14 maj

just nu ligger Melvin och jag och myser. Daniel sover som vanligt och Molly letar fåglar i alla fönster. I måndags var vi på vår första föräldragrupp det kändes lite spänt iaf från min sida men så brukar det vara första gången man träffar folk. sedan i tisdags träffade vi mammorna som vi träffade när vi var gravida, verkligen super trevligt, med dom har man alltid ngt att säga, väldigt lättsamma personer.Vi fikade med frallor och med lite kakor såklart, och igår åkte jag med daniel till hans skola så passade Melvin och jag på att gå ut i brunnsparken dom har där nere, var verkligen super mysigt. Efter det åkte vi och lämnade tillbaka ett bord som melvin fått i dopressent, då det var sönder, hade dock inga hemma så blev till att beställa. Vi åkte sedan hem och lagade lite mat innan melvin och jag tog oss ut på stan.Gick bara lite snabbt innan vi begav oss hem till pappa och rasmus. Passade på att titta på One tree hill, då pappa lekte med en sur Melvin.

Nu ska jag byta blöja på en dreglande Melvin. Som ligger och pratar och sparkar så söt min lille pojk :D.

10 maj,

Skulle ju som sagt kolla på lägenhet, men när vi kom dit var det ingen som öppnade och när jag ringde han på mobilen så hade han stängt av den. Hur glad blir man då?!.  Fick frågor på varför vi ska flytta och anledningen är att vi bor på tredje våningen utan hiss, vi känner att vi inte orkar bära allt upp och ner hela tiden, sen är det kallhyra här också det funkar inte!. vi trivs jätte bra i vår lägenhet och den är precis så som vi vill ha den.

Nej nu ska jag natta melvin sen somnar jag nog själv hej


Nu har det hänt!!

melvin vände sig från rygg till mage. är så stolt.

10 majSitter just nu och väntar på att få börja med maten men då det inte tinat klart sätter jag mig här en stund. Man kan passa på då Daniel och Melvin har lite egentid, dom ligger och myser på en filt i hans rum. Daniel myser nog mest då kan han halvsova haha. Idag har vi kollat på lite fotboll annars bara legat kvar länge i sängen och myst, ngt som inte brukar hända här hemma. Senare ska vi iväg och kolla på en lägenhet. hoppas så att den är fin. Vill flytta NU!!. har inte mer att skriva så lägger upp lite bilder från de senaste dagarna.


det gäller att hålla i sig extra när pappa köR :D.. ( gick inte att ändra så ni får vrida på huvudet så ser ni :D)


8 maj

Så nu har jag lite tid över att sätta mig ner och skriva. Dagen har jag och Daniel och självklart Melvin, spenderat på Costa outlet, där vi shoppade lite kläder.Självklart fick melvin mest, 2st shorts, tröja, strumpor, badbyxor och på köpet ett par solglasögon :D. Så mysigt att bara få komma iväg, man behöver dom små utflykterna så imorgon ska vi passa på att åka till kalmar, och gå på stan där och sedan gå på ikea. me like!!


Melvin är nu lite mer än 3 månader och är numera en bestämd kille som vet precis vad han vill, Idag kom han på att om han gnäller, så kan han få vad han vill haha, Han är en väldigt glad prick som gärna ler och skrattar.

Veckan som kommer ska vi äntligen få börja i en föräldragrupp, som jag längtat av att den ska börja så man kan träffa andra Mammor.

Veckan:
Måndag: Föräldragrupp
Tisdag: Träffa dom som gick i samma grupp som vi innan bebisana kom. (föräldragupp)
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lördag: Dop
Söndag: Konfimation.

Säkert glömt massa men orkar inte kolla upp allt men som vanligt har vi mkt och göra men
. vill gärna hinna träffa Marie med familj och sedan min nya kompis Sara med hennes son viggo ;DNehe dags att göra som på bilden! hej

RSS 2.0