Trött.

Gud vad trött jag är, Melvin vaknade 5 imorse och vägrade somna om. Detta lärde han sig nog av Arvid som vaknade 5 igår, jobbigt när dom pratar ihop sig med sånt :P.. Just nu fick Melvin hoppa i badet med Daniel ¨så jag ska kunna äta frukost men hanmnade såklart här som vanligt. Idag blir det Mammabarngympa och sedan måste vi åka och handla.

Kommentarer
Postat av: emelie

Hej! Vad kul det var i lördags på bloggkvällen =) det måste vi ju göra om =) läst lite av dina inlägg nu, vad söt melvin är =) o hur cool som helst med strumpan i munnen ju =) kram emelie

2009-09-08 @ 18:46:06
URL: http://wannabevuxen.blogg.se/
Postat av: Johanna

Pappa har ätit det i fem år, så jag får allt från honom. :) Men det är jättelätt när man väl börjat. Jag rör mig inte ett skit, men rasar i vikt... och det älskar jag. Jag och träning är väl inte bästa vänner. :) Okej! hur var det? var är ni? Vi har anmält oss till det här i stan, så de skulle höra av sig när det startade igen. :)

2009-09-08 @ 19:31:48
URL: http://johannamarieolsson.blogg.se/
Postat av: johanna

Det förstår jag. :) Ja, men jag vet inte när nästa sätter igång, kanske dröjer månader. :) Vår lilla skit är nu 3.5 månader. Det är så sjukt att det går så fort. :o. Vad gör ni annars om dagarna då?

2009-09-09 @ 12:33:33
URL: http://johannamarieolsson.blogg.se/
Postat av: Johanna

Så mysigt. :) fullt upp hela tiden då. :) Jadu det blir till att träffa alla mina vänner och familjerna. :) Vi ska ju som sagt börja på babygym och jag bara väntar på att mammagrupperna på bvc ska dra igång. :)

2009-09-09 @ 20:25:22
URL: http://johannamarieolsson.blogg.se/
Postat av: Lina

2009-09-09 @ 20:41:20
URL: http://wilmaochemilia.blogg.se/
Postat av: Lina

Nu var jag för snabb i fingrarna så jag lyckades posta en tom :-)

Hon var supertrevlig Linda. Jag följer gärna med och går någon morgon. så snällt att jag får hänga på. Det kändes lite tråkigt för jag missade föräldragruppen i våras så då fick jag aldrig nån chans att lära känna andra mammor i stan.

Jag följer gärna med nån morgon nästa vecka. Just nu bor vi i Torhamn och är hundvakter resten av veckan. Om inte annat ses vi kanske på babysimmet mellan grupperna :-)

2009-09-09 @ 20:50:12
URL: http://wilmaochemilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0