21 Januari

 Här får ni en bild på magen från nu på kvällen. Den har blivit låg nu :D även om ni kanske inte får den bästa bilden så ser ni lite hur den ser ut nu :D

Kommentarer
Postat av: Marie

Okej, jag förstår det :) Det klart att man var lite rädd, det är ju mänskligt.. men när värkarna väl kom, så tänkte jag bara snart är det över, var hemma ganska länge också, när jag kom till BB så var jag öppen sju centimeter. Men det gick så fort för mig också, från första värken tills han kom tog det sju timmar, det är ganska fort för en förlossning. Det är läckert också, ena stunden så är dom i magen, sen ligger dom där på ens bröst och man får hålla i dom små liven :)

Jag önskar dig all lycka och hoppas att det går bra med allting! :)



Kramar

2009-01-21 @ 21:38:49
URL: http://maaaji.blogg.se/
Postat av: Marie

Hehe :) Joo, det kommer så narturligt :) Inte för att man vet allt man ska göra, men jag frågade ganska mycket på BB och allting. Sen hade jag min mamma som stöd och det klart att det är jobbiga dagar ibland.. men man glömmer dom fort när gullungen är så mysig och go :)



Har ni några namnförslag då? ;D Alltid roligt att veta :)



Kram och lycka till!:)

2009-01-22 @ 18:10:28
URL: http://maaaji.blogg.se/
Postat av: Marie

Okej, så fina namn! :) Jag tänkte inte så mycket på om det var en pojke eller flicka, hade blivit lika glad om det var en flicka som kom :) Fast jag trodde nog mer på att det var en pojke, vad tror du att du har i magen då? ;D



Man känner det när de är dags att föda, fast jag tänkte först neej.. det är bara förvärkar eller något, för dom var inte så starka i början, men sen.. okej, det är nog idag ändå, tre veckor tidigare än väntat :)



Kramar

2009-01-22 @ 18:40:45
URL: http://maaaji.blogg.se/
Postat av: Jeanette (Willys)

Hej Tjejen!

Saknar dej på Willys!

Hoppas att allt går bra med den du har i magen:-)

Jag har en bra infokälla i din syster. Vi jobbar mycket ihop o har blivit ett gott team (precis som du o jag va).

Kram o lycka till!!

2009-01-22 @ 20:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0