jaha då..

har jag två maskiner kvar sen är jag klar med tvätten och är redan klar med att städa :D..så stolt nu har jag hela dagen på mig att göra annat men vad!?.. har redan haft besök också min kusin jannike har varit här och ätit frukost.

dålig på att uppdatera :p

helloj,, nu har jag precis haft lite skönthetssalong här hemma..så skönt att pyssla om sig lite och gud va fräsch jag känner mig :D.. idag  har jag haft mormor,moster och mamma på besök kul att ha några här hemma gör en gångs skull sen har daniel och jag varit ute på slottsbacken och köpt lite nya handdukar som båda tyckte om. gråa blev det :D..kände att va behövde få in lite färg på toaletten då allt vi har där just nu är vitt..

efter det åkte vi hem en snabbis till daniels föräldrar där daniel klippte sig lite snabbt sedan bar det av till coop. spelade på joker så nu är det bara turen som avgör om man vinner ngt, men varför skulle jag ha tur?!..haha..

nu ska jag äta lite sen börjar det en film kl 9 på 3an som vi ska titta på om daniel kan dra sig från datorn :p..nej men ska försöka skriva lite imorgon med, ha det bra hej


.....

jaha då är man redan uppe och har varit det sen sju tiden. idag ska jag jobba sen blir det att åka och kolla på bröllop och senare på kvällen blir det fest!!. så idag blir det en jätte stressig dag. fast rolig stress. får skriva mer senare då jag måste fortsätta att göra mig klar hej

dags...

nu sitter jag här och väntar på att folk ska komma då jag ska ha mitt tupperware party blir ca 6st rätt skönt. sen har jag kollat på oth idag åh va spännande det är hela tiden :op nej nu måste jag gå skriver kanske mer sen hejhej

en super bra dag.

åh igår var en super dag :D..dagen började med att emmelie kom hit och vi tittade lite på tv medans vi åt lite frukost sedan gick vi lite på stan med tröttnade rätt snabbt då ingen orkade gå.. så vi bestämde oss för att gå hem till mig och baka. passade då¨på att ringa Rasmus och frågade om han ville hjälpa till klart han ville då det fanns smet :P.. så vi bakade kanelbullar,muffins och kladdkaka :d..efter en stund knackade det på igen och det visade sig vara pappa inte ofta han bara dyker upp..kulkul. :D.. sen dyker också mamma upp med frallor  och massa gott..så kul att hela familjen kom till mig :D:. efter det tog jag det lungt till daniel kom hem. sen åkte vi till daniels mormor och hälsade på lite. sen kom vi hem och bara tog det lungt :D:.allt var helt super igår :D..

skönt!!

åh vilket fint väder det är idag. man blir juh inte annat än glad när man vaknar till sånt :D..jag har "lång" ledigt så är ledig till och med ons :D..känns väldigt skönt :d..idag ska jag och anna åka och handla lite..kul och komma iväg lite :D..skirver mer sen hej

....

måste bara skriva att även om jag är besviken så är jag glad för idag ska jag få gulla med bebis simon..min kompis jennys lilla pojk, ngt kul som händer idag iaf :D

besviken..

om jag var besviken igår så går det just nu inte att tala om hur besviken jag är..man gör inte så!..fan säger jag bara!.

Måste bara rekomendera.

 denna smaken är hur god som helst.

..--------

har inte hunnit skriva då jag jobbat och hittat på en massa annat. just nu ligger jag och tittar på en film på 3an planerar också att lägga mig och sova då jag är helt slut. blev sent igår och upp och jobba imorse ingen bra kombination. är ensam ikväll då daniel valde att gå till en kompis och spela lite poker. tråkigt då han berättade detta då jag bäddat ner mig i sängen och inte alls kände för ngt. men sånt man får ta..nej nu orkar jag inte hålla ögonen öppna god natt.

den hatade dagen!!!!!!!

har hatat denna dag från det att mamma ringde och berättade att idag var dagen då min "lilla" missan skulle avlivas. MIssan har varit med i vår familj i 13 år alltså så länge som jag kan komma ihåg. missan var en speciell katt som nu i slutet inte ville att man skulle klappa henne. hon kissade och bajsade också vart hon ville därför  gick det inte och ha kvar henne.tyvärr.

dagen har alltså varit ett helvete orkar just nu inte säga så mkt mer.

ingen bra rubrik------

halloj vad hittar ni på idag? jag ska snart ner på stan tror jag då jag är ledig :D..såå skönt att bara få ligga kvar i sängen eheh.. nej skriver mer sen ikväll

har ingen bra rubrik

sitter just nu hemma hos mamma och pappa då daniel tränar.tittar lite på tv och tar det lungt, men nu ringde daniel så dags att åka hem och kela med molly,

hemma men sängen väntar

okej då har man kommit hem är skiiiit trött och orkar inget så blir att gå och lägga sig då man ska upp och jobba imorgon men är ledig på tisdag och onsdag iaf :D..skönt nej nu väntar sängen som sagt blir ett längre inlägg en annan dag tja.

trött..

åh gud va trött jag är idag jag satt uppe till 3 och kollade på oth det var så bra så jag kunde inte slita mig hahah..hade tänkt att jag ska gå och duscha nu sen äta lite frukost och sen efter det ska vi nog åka till daniels föräldrar äta lite mat innan vi åker på kalas. så så ser min dag ut idag. verkar som solen är på g idag igen men man vet aldrig..

jo just det.

usch va dåligt melodifestivalen har blivit. känns bara drygt att titta på det..känns som allt är överspelat. usch och typ bara dåliga låtar :(..nu har jag kollat på oth ska kolla på ett avsnitt till och ett till efter det hoppas jag men vet inte om jag kommer hinna somna haha :P..trött som jag är.

Melodifestivalen!!


dagen som varit.

Nu väntar melodifestivalen. får se om jag får se den själv eller om daniel ska titta med mig men det tror jag inte då han är inne i sin dator :p..idag har jag varit med svärmor på stan letade efter saker till ett ljusfat till Daniels farmor som fyller år imorgon. efter det skulle daniel träna så medans han gjorde det tog jag och Emmelie bilen och åkte till blomsterlandet köpte lite blommor som jag gjorde en egen bukett till daniels farmor. roligare än att köpa färdigt och väldigt kul då man är florist och då inte håller på med blommor dagligen.


Lite jobb snack kan vi också ta jag trivs super på mitt jobb folket är bra, känns väldigt bra då man alltid är orolig för sånt. sen själva uppgifterna är faktiskt svåra jag kan juh INGET om sådant. men det accepterar dom  för det visste dom innan jag började men endå ville dom ha mig :D..

hejhejhejhejhej

så nu sitter jag här ännu en gång. har ätit lite och kollat runt lite på bloggar. nu är jag helt slut men kan inte gå och lägga mig då vi har besök av en kompis till daniel. måste också upp till vinden och hämta skor.som jag kan ha till jobbet. snart helg åh vad jag längtar då får jag umgås men daniel och molly hur mkt jag vill :D..nej dags att ta bort sminket hej.....

drygt.

jo jag ve att jag är tråkig men vet inte vad jag ska skriva längre gör inte så mkt mer än att jobba och tar det lungt. idag har jag iaf tvättat så skönt när vi inte hade så mkt.tar inte så lång tid då. sen bakade jag choklad kakor. tror dom blev goda. daniel åt en innan han åkte till tränigen. nu sitter jag iaf och väntar på unga mödrar åh bara älskar att titta på det. men näst sista avsnittet idag-. imorgon ska jag jobba och lika så på fredag sen ska daniel och jag bara ha en helg och mysa på. men hoppas vi kan göra ngt riktigt kul med.

nu är jag trött hänt mkt.

hejsan har inte orkat skriva men nu kan jag skriva lite.. i lördags åkte daniel och jag runt lite och kollade efter en hylla och lite smått och gott. sen efter det bestämde vi att maten som skulle ätas för dagen skulle bli kinamat..åh va gott det är. på kvällen spikade vi upp lite sladdar.skönt att få bort dom. igår gjorde jag verkligen inget! låg och tittade på tv och bara njöt av min sista semester dag :D..

idag började jag mitt nya jobb som färg/tapeter säljare. trivs jätte bra efter fösta dagen redan. har juh mest bara gått efter folk och kollat men det känns skönt när man inte kan ngt. är ledig i två dagar nu igen då jag bara jobbar 60% nu tills maj då jag börjar jobba hel tid.när jag kom hem fanns det en lapp på bordet där det stog grattis till jobbet fler ledtrådar finns i kylen och vad hittade man där jo två semlor! så när daniel kommer hem ska vi äta semlor...åhhhh  va gott. ner nu ska jag lägga mig och titta på tv hej

ny tv och massa annat.

sådär ja nu har jag tid att sätta mig lite vid datorn innan jag somnar. i början på dagen var jag, emmelie,moster och mormor runt och kollade lite. kul fick en ny skål av mormor :D..tack. sen efter det åkte vi och fikade. sen åkte emmelie och jag och hämtade rasmus (lillebror) från skolan och åkte hem till pappa och mamma, där var vi ca en halv timme innan daniel slutade jobba. När daniel väl slutat jobba åkte vi till elgiganten och kollade på en ny tv till sovrummet. vi hittade en som passade oss en 32 fick det bli. skööönt. älskar att ligga och ta det lungt i sängen och titta på tv. sen träffade vi daniels föräldrar pratade lite och han även köpa en jätte fin tavla. efter en viss tid där ute så ringde pappa som räddaren i nöden :p och frågade om vi ville komma och äta tacos där självklart vem vill inte slippa laga mat  :p. fick även ett sms från anna som talade om att mina saker från tupperware hade kommit jippie :D, efter maten åkte vi hem till oss och satte upp tavlan och tv:n. åh va nöjd jag är.. har varit en rolig dag idag.


kul för er som orkade läsa allt. bilder på allt kommer imorgon!!.

RSS 2.0