lungt.

det var lungt.daniel hade fått en smäll på ögat när han tränade fotboll. men det var bra sa doktorn så ingen fara..nu väntar tvätten.

akuten..

yes med daniel...inget allvar hoppas jag :P


klar med städning tvätten kvar

då var städningen klar och nu har jag varit nere och slängt i två maskiner..bara några kvar :p..men det tar juh sin tid att tvätta men motion får man då man bor på tredje våningen med kassa trappor. snart kommer daniel hem men han kommer typ gå lika snabbt då han ska träna. tråkigt. jag som vill umgås.


Något bra på tv idag?!

ny dag med massa tråkigt att göra!

ja då sitter man här ännu en dag nyss ätit frukost och tittar på våra bästa år,  idag ska jag bara göra tråkiga saker. ska börja med att städa och sedan ska jag tvätta så så kul ska jag ha idag. får väl skriva mellan varven.

tv som vanligt

sitter och tittar lite på fråga olle gud va skönt det hade varit med en tv i sovrummet. hoppas jag kan få daniel till att vi ska köpa en ny tv. hade varit najs :D.. ska nog fixa lite med mina naglar. dom är långa och jätte fina nu :D..

Ny design!!

Som ni ser har jag fått hjälp med ny design på bloggen :D..är så himla glad att Mimmi som hon heter ville hjälpa mig att göra fint här.gratis fick jag det med då jag frågade igår. :D..tack. mimmi hittar ni på denna bloggen  http://missmimmi.blogg.se/

har nyss kommit hem från mormor där jaf fick massa god fika som vanligt.just nu känner jag mig helt slut så ska väl lägga mig och kolla på tv..

mm..

är inte pigg idag skriver imorgon ist.

trött och åter trött..

åh orkar inget idag.är jätte seg då jag gick och la mig vid ett.vaknade vid halv fem och upptäckte att daniel inte kommit hem. men självklart var han då i trapphuset. vi gick och la oss och en timme senare hör vi ett riktigt högt ljud då var det molly som välde ner en hylla så upp och "städa" sen gick vi och la oss en självklart börjar hon med massa annat så vaknade vid tio och då har man inte fått många timmars sömn. Nu ska jag göra mig iordning då vi ska åka på kalas vid 3. till daniels lillebror. han fyller 16 idag...

jo tack.,-

gud va tråkigt jag har det bara jag och molly hemma då daniel är iväg på fest idag inget bra på tv eller ngt. så nu vet jag inte om jag ska sova eller inte..

köpte en.

köpte en jätte fin klänning igår...image56

jätte kul kväll men...

hade skrivit ett lång innan men det försvann. så lägger bara in bilder,orkar inte skriva ett helt nytt inlägg.   

yeah

heeeeeeeeeellloo nu är jag klar med allllt här hemma och nu ska daniel och jag gå och äta då jag glömde ta fram kött.kom på det ca en halv timme innan daniel kom hem så kändes jätte onödigt så nu blir det ngt annat :d.sen ska jag hem och göra mig iordning för sen kommer girlsen :P..yeah. får se hur många vi blir några som tackat nej tråkigt men finns inte mkt att göra åt det :p.,

dagen som började för längesen!

usch nu har jag sprungit upp och ner för våra trappor hur många gånger som helst. tvättar juh nu på morgonen..drygt men nu vid elva ska jag fika med två kompisar.åh så gott haha. sen ska jag kolla runt lite på stan och gå till systembolaget. kul..nej nu ska jag fixa lite ha d bra hejhej

stan,blomsterlandet.hemma

jaha då har man kommit hem från stan med sandra kollade mest idag. kände mig snäll så köpte en tröja till daniel jätte fin :D..sen efter det gick jag hem till mamma då åkte mamma jag och emme. till blomsterlandet som vanligt och efter det till willys där jag köpte massa gott att äta tills imon då jag ska ha tjejfest :D..kuuuuul

vart är!!!!

åh va irriterad jag blir hade ett papper på hur mkt jag skulle betala till en grej och nu hittar jag självklart inte det har väl slängt det eller ngt åhhhhhhhh.


tråkiga saker ett måste.

nu är allt det tråkiga avklarat har gjort mollys låda lagt ny katt sand och allt sådant. har bäddat och allt sånt som är såååå drygt.har varit lite i vatten med händerna så nu känns det som dom är förstörda för idag.dom klarar inte av vatten helt enkelt :(..usch idag vet jag inte alls vad jag ska skriva skrev så mkt igår och det märktes då kom både nya och säkert gamla läsare tillbaka men drygt när ingen kommenterar.

som vanligt vid denna tiden.

 Nu har jag vaknat och sitter och tittar på våra bästa år. som vanligt :P..haha,idag ska jag bara ta det lungt sen vid 4-5 ngn gång ska jag gå på stan med Sandra.vi ska kolla på lite kläder. lönen kommer imon :D..längtar.

dags för fråga olle


här kommer en sak till!



dessa fina lyktorna kan man ändra bladen hur man vill. dom är köpta på ellos.

shoppat.

nu har jag varit på shoppingrunda.skulle egentligen bara kolla med självklart köpte jag en massa :p..tänkte visa en grej jag köpte kan lägga in en bild på ngt annat sen men börjar med detta.fick åka runt själv i då mamma inte ville följa med..får skriva mer sen ska äta lite nu..hungrig som tusan.



                                                

någon mer kanske?

Någon mer än jag som kollar på unga mödrar på femman? har blivit helt besatt att titta på det nu..går kl 19-19.30. måndag till torsdag.

självklart! blev det så....

tyvärr fick sandra hoppa in och jobba och då får jag hitta på ngt nytt att göra idag.så nu tänker jag gå hem till mamma och pappa och äta lunch.sen ska jag fråga om jag får låna deras bil och åka till lite affärer..så har jag ngt att göra idag. sen kommer daniel bara hem en liten snabbrunda sen åker han och tränar och sen ska han klippa sig. så idag är verkligen en seeeeeg dag.

utsikt.

image47

Så här såg det ut igår från mitt köksfönster..hittade sladden så nu ska det tas bilder :D..

min fina blomma från mormor!

image46 denna fina blomman fick jag av mormor som inflyttnignsblomma :D

Juno..

såg också denna filmen igår innan jag skulle lägga mig..tyckte den var helt super om man är lika bebisberoende som jag :p..den men det är en film som man ska se..

dryg dag

då var frukosten avslutad blev en mörk macka med ost och marmelad sen lite blåbärssoppa och en liten yoggi :D sitter och skriver med linda och kusin maria på msn. idag är det väldigt tråkigt väder det är mulet och jag känner inte alls för att gå ut men det måste jag om jag ska få i mig lite bra mat :p. idag har jag tänkt att jag ska umgås med sandra om hon har tid. hade varit skoj har till och med plattat håret idag. känner mig duktig då jag igår såg ut som ett lik med värsta ruffset på huvudet.

promenaden började billig men slutade dyr..

dagen  som har varit har varit riktigt tråkig har inte velat/orkat göra ngt.letade efter kamera sladden men vet inte vart den är så blir inte ngn bild idag heller. drygt..var ute och gick lite innan med daniel.mamma och emmelie på hemvägen gick vi till åhlens där daniel och jag köpte tre nya spel haha..ett som heter föräldrafritt som ska försöka spelas på fredag om jag ska ha tjejfest..sen blev  det monopol.och sedan idolspelet som inte alls var som jag trodde..det var drygt eller iaf av det lilla jag hann se nu när daniel sjöng..det lät ungefär som när man drar naglarna på en svart skoltavla :p..haha..

...

glömde berätta att min telefon har kommit nu men måste "låsa" upp den för att kunna använda den. men det verkade inte killen kunna som jag pratade med innan idag så dom skulle ringa upp imon..drygt jag som ville idag :/.

,,,,,

jaha då sitter man och väntar på daniel han har tränat och strax ska vi äta lite kvällsmat :D.. idag har jag städat usch va tråkigt det är.men ett måste.sen har jag storhandlat då det nästan ekade i vårt kylskåp. denna veckan har jag verkligen inte alls ngt planerat. drygt. nej måste fixa mat nu annars får daniel dampet då jag alltid sitter här :p..haha,,

ett...

sista minuten inlägg blir det idag.idag har jag köpt en jätte fin kjol :D. sen har jag också klippt mig syns inte så jätte mkt men det gör inget för denna gången tog jag bara topparna då jag verkligen vill ha lååååångt hår :D nej dags att gå vidare hej

....

så nu har jag gått lite på stan med mamma självklart skulle jag inte köpa ngt sa jag men kom endå hem med en ny jätte fin väska :D:.mamma handlade ett jätte fint halsband.ska lägga upp lite bilder på det jag köpt men det får komma sen då vi snart ska åka..jag är helt slut just nu och skulle lätt kunna lägga mig och sova hade också velat ta ett bad men vi har juh inget badkar :(..

yeh

så nu har jag tid att sätta mig här lite :D..daniel är nu frisk så nu är det bara jag och molly hemma idag..f*n va jobbig hon skulle vara idag då hon är på allt som kan gå sönder :P..igår kväll hoppade hon ner i toastolen :p..haha
igår var jag och min kusin jannice hos min mormor och åt mat skulle egenligen bara fika men självklart tyckte hon vi skulle ha mat ist :p..haha..sen färgade mamma mitt hår och jag hennes blev faktiskt nöjd.idag ska jag på stan med mamma sen ska jag upp till rödeby och äta middag hos daniels mamma och pappa.
imon ska jag klippa mig :D..åhh vad jag längtar, ska spara längden men ska nog klippa lugg och lite smått :p..

ledigt..skönt

åh så skönt det är att vara ledig ja njuter verkligen. i måndags var jag på tupperware party det var faktiskt kul ska ha ett eget party den 17 mars säg till om du vill komma :D..i går var jag på stan med mamma hittade två lampskärmar var juh tvungen att köpa det så man kunde ta bort julen :p.sen på kvällen var jag på tjejmiddag (avskedsmiddag) hos martina mkt roligt..sen om ca tjugo minuter ska jag träffa anna vi ska köpa fika och gå hem till jenny och fika lite där. kul att det händer mkt hiner verkligen göra allt jag vill göra som jag inte gjorde när jag jobbade så skönt just nu. sen tyvärr i eftermiddag ska vi tvätta..åh va tråkigt.. har tagit lite bilder men hinner inte ladda upp det just nu men det kommer nog ikväll.skriver när jag får tid igen.

sista dagen

idag är det sista dagen för min del på detta jobbet :D..skönt men tyvärr jobbar jag ett tråkigt pass mellan 11-21.15 så kommer vara helt slut när denna dagen är slut sen ska jag ha två veckors semester innan jag börjar på nästa jobb.så säg bara till om ngn vill hitta på ngt..nej nu ska jag fixa det sista innan jag börjar hej.

skönt

sådär ja just nu sitter jag och skriver från daniels nya dator..rätt skönt att ha en plats där man sitter skönt och verkligen kan se allt. eftersom att skärmen är stor här.

Idag har jag fikat med min kusin jannice och lilla syster Emmelie. kul att göra ngt :D..imon vet jag inte vad som händer.daniels föräldrar ska nog till ikea och det hade jag med velat men dom kanske inte har plats i bilen men men jag dör inte för det :p..nej nu ska jag kolla på ikeas hemsida och se om jag hittar ngt mer än en tvättkorg :p

jo kanske

skriva lite idag med kanske :p..har nu som först fått sätta mig ner har jobbat mellan 7-14.30 sen efter det direkt hem och börja tvätta,då ringde mamma och sa att pappa och hon skulle komma hit och hjälpa oss att sätta upp det sista så nu är allt uppe..nu vet jag lite mer saker jag vill ha ska bara tjata lite på daniel :p..haha,,ska lägga in lite bilder snar så ni som läser får se..

just det daniel har fått sin dator nu så nu kommer man definiivt inte kunna få kontakt med han mer

jo tack

gud va dålig jag är på att uppdatera ahah..idag har jag mest tagit det lungt. sen var jag och emmelie en snabbis på stan. där träffade vi rasmus som följde med mig hem och nu har vi ätit och daniel diskar jag sitter här medans rasmus skickar sms. senare idag ska vi bara ta det lungt som vanligt.

Idag har jag haft mitt körkort i 2år!! ingen prövotid kvar :D..sköööönt

Nej nu får jag väl umgås lite hej

hm just det

idag mår jag piss rent ut sagt. mår jätte illa och ont i halsen sen som ett plåster på såret har jag världens huvudvärk åh va kul hah. har inte gjort mkt idag alls. ska ner till affären nu för jag vill ha honung.och det har vi inte hemma. sen kommer rasmus snart med och man vet juh vad han vill göra.gissa :p..

Imorgon ska jag jobba och sen åka på middag.så blir fullt upp jobbigt.

Lite av varje

sådär nu tar jag mig tid till att skriva.har juh varit mkt att göra nu på sista tiden och då prioterar jag faktiskt inte bloggen. har hänt mkt de senaste dagarna.

Kärlek: Som vanligt bra. lite mer nykär  är väl den nya lägneheten som gör sitt :P..haha.nej men allt är lika bra som vanligt.

Jobb: jag har fått ett nytt jobb och har därför sagt upp mig från det jag har nu så skönt ska bli kul att göra ngt annat och få fast!..känns konsigt att inte gå dit mer ska bara jobba denna och nästa vecka sen ska jag ha två veckors semester gud tänk jag ska få vara ledig utan att behöva "oroa" mig för att behöva jobba, efter det börjar jag mitt nya jobb :D.jag och massa killar typ.

lägenheten: den är super nu börjar jag fatta att jag bor här, fattas bara lite saker på väggarna och sånt,en lampa i vardagsrummet men den köps nog imorgon med eller utan daniels tycke.

Molly: jadu denna katt hon har redan tagit sönder 6 lampor några är glödlampor och bbanågra stora. men hon har nog med kommit in i det nu.

i veckan ska jag jobba lite.på middag till daniels föräldrar, kanske dra hit lite tjejer och ha lite fest :D får se hur det blir men hade varit skoj.

RSS 2.0