Imorgon

ska molly kastreras (som vetrinärerna säger) usch stackars katt usch..kommer tycka så synd om henne..efter kl 7 idag får hon inte äta vadå att vi kommer få höra en skrik katt :p..haha..
Nu ska jag åka och jobba..usch så tråkigt att jobba kväll,känner mig redan trött..image19

ville bara visa.,.

image18
gjorde denna för ngn dag sen och blev väldigt nöjd :D..för en gångs skull..

Alldeles för dålig uppdatering!

jag har  harft blogg torka och inte alls velat blogga..hade juh inte hänt så mkt så hoppade över några dagar :P..

I lördags så var vi på kalas för min mormor hade fyllt år :D..åh så gott med god mat. mums..sen på kvällen för en gångs skull så bestämmde jag mig för att gå ut tänka sig att jag faktiskt gjorde det med :p..kvällen började vi här hemma hos mig jag, emmelie (lillasyster), Sandra (jobbarkompis),och linda som också är jobbar kompis.Hade sjukt trevligt :D..vi var kvar här ganska länge eftersom att linda jobbade till nio och sandra skulle fixa massa..så emmelie och jag började själva :P..image17
Linda,jag, emmelie ( hon är som hon är :P )..och sandra

Söndagen spenderade jag och molly inne hos mamma och pappa som vanligt snyltade vi mat :P..som jag alltid får påpekat hah..sen åkte vi hem och tog det lungt tills daniel kom hem då hade han varit borta hela dagen som vanligt..

Var iaf en helt perfekt helg :D..


fort sjuk,

Tyvärr är jag fort sjuk..orkar inte göra ngt..blir trött för minsta lilla..så istället sitter jag och lyssnar på musik och kollar på bilder..

Drömmer mig bort till grekland..åh jag längtar tillbaka..det var underbart,det var bara jag och daniel som åkte tillsammans för första gången. Kommer ihåg känslan man hade när man åkte så lycklig man var..  När vi kom till korfu som vi åkte till så tänkte vi van f*n är detta och så tänkte man hela tiden när man var där..detta var en liten håla vi hade kommit till.men nu i efterhand så älskar jag allt som hade men denna byn att göra..


image16




grattis rasmus (lillebror) som kom 1:a på tävling idag..


Sjuk...

jaha nu hinner man blogga..skulle egentligen jobbat idag men fick gå hem är riktigt krasslig så nu sitter jag i min morgonrock och vill bara sova.. :/.. får nog ringa och säga att jag inte kan jobba imon heller..det var dom pengarna det..äsch är man sjuk så är man..

trött och förkyld

då har en till dag gått. jag är jätte trött och helt super förkyld.nässpray det funkar inte ens :(..usch och jag som ska jobba helg hur ska jag orka?!..

ute

nu har daniel och jag varit ute och gått åh gud det var så skönt precis vad vi båda behövde lite frisk luft..

själklart har jag också blivit förkyld igen..så nu känner jag mig helt borta i huvudet..drygt.jag som ska jobba imon och hela helgen.

gud..

gud vilket tråkigt väder det är..idag vill man egentligen inte alls gå ut,,men får se hur det blir..har itne varit en lugn natt idag heller verkar som hon (molly) vänt på dygnet och jag blir galen!!..

åh så skönt

har nyss duschat.passade på att raka mina ben och efter duschen noppade jag till och med mina ögenbrun..man känner sig mkt piggare och fräschare efter :D

äntligen..

äntligen hemma från jobbetr..gud vad jag är trött..så nu står daniel och lagar mat :D..fiskpinnar blir det idag :D..mums,,idag blir nog en riktig slappardag..skriver mer sen



trött.

gud va trött jag är..har inte sovit många timmar denna j*vla katt..aja nu ska jag med bussen hejhej

sötsug.

kom på en annan sak..hur får man bort sötsug/chipssug?...jag vill bli av med det..iaf på vardagarna..åh..


reflex!!

Vill hylla er som anväder reflex.var nyss ute och körde då gick en på vägen.och själklart hade han ingen så han såg man inte förrän man kom väldigt nära!!..så ber alla ta på er en reflex!!


tvätt..

åh gud vad jag hatar att tvätta så drygt..springa upp och ner i tvättstugan. men sedan ringde daniel och sa att han skulle gå hem från jobbet pga att han är dålig :/..usch kan inte alla dessa förkylningar och allt försvinna.. måste åka och handla med så vi kan äta ngt..idag blir det mormors köttbullar med sås och potatis..som jag har längtat :D.

Fotboll.,.

så tråkigt fotboll på tv och jag dör.trodde jag hade flyttat ifrån allt som heter fotboll med icke daniel har tagit hand om dosan så det var bara att sätta sig snällt och glo runt här på datorn.. för hemma hos mamma och pappa var detta det enda ämnet man snackade om vid matboret, eller ja rättare sagt överrallt ;P..

om man vaknar och somnar med huvudvärk vad betyder det? glasögon?..åh jobbigt detta..

idol...

just nu är idol på vår tv..idag känns det som att dom flesta gör väldigt bra upträden..:D..men amanda slår allt enligt mig..

rasmus (lillebror) är här med och äter upp alla kakor..bra enligt mig men inte daniel. daniel hatar typ när rasmus är här och äter :p

imon ska vi nog gå på stan sen ska vi nog äta tacos med sandra och hence :D.,trevligt.. nej ha d bra hejhje

nya tavlor :D

ja imon ska jag köpa nya tavlor..hittade två tavlor :D.. har varit inne hos mamma och pappa så nu har molly fått leka av sig :D..

nej nu ska jag försöka fixa mina naglar och sedan dricka te och vänta på daniel..tjooo

köpte även en ny sängram/sängbord finns på daniels blogg http://mogge88.blogg.se

tårar..

blev helt till tårar när jag läste om denna flickan..http://colourfulmiracles.blogg.se/   handlar om en tjej som heter liv  och är 20 år..hon har bröstcancer och Imorgon, 10 oktober klockan 20:00 kommer hon att somna in..tänkt att ens veta att på den tidpunkten kommer jag inte finnas mer. tänk att bara veta om det!!!
    

Tråkigt..

idag har varit en mkt blandad dag..tråkigt men sant så fick jag tvätta på förmiddagen...åh så drygt..hatar att vara där nere själv också..fjantig ja jo men sån är jag :P..

sen har jag gått på stan med daniel idag...det var han som skulle shoppa och inte jag..och så blev det också :D...lycklig haha eftersom att det inte är vanligt att jag inte handlar..

sen åkte vi till rödeby..där fanns det poliser och massa vid skolan för att hålla koll på alla ungdomarna nu efter allt sorligt som har hänt.. känns som det är det som alla just nu snackar om hörde till och med folk som stog på stan och pratade om det..känns konstigt att ngt sånt händer här nere i karlskrona och speciellt i fjant rödeby..visst där finns gäng,men då finns det andra ställen man kunde tänka sig att det kunde hända på innan..

Man sitter och tänker på killens föräldrar,,tänk att få ett samtal mitt i natten att din son är död..va fan tänker man då?!..detta är verkligen hemskt...

nej nu ska jag koka te och bara sätta mig och mysa..ha en bra kväll

Idag är dagen... 5 oktober..

Idag har daniel och jag varit tillsammans i 5år..fem hela år..känns lite konstigt att nu säga ja vi har varit tillsammans i 5 år..det vi ska göra idag är jobba :(...sen ska vi nog äta ngt sen blir det bio (som jag ville :D :)..blir väldigt trevligt :D..Nu ska jag göra mig iordning,,skriver lite mer sen...

Galen

jag blir galen nu har det slutat jätte spännande på grey´s anatomy två gånger så nu måste man vänta ännu en vecka på att få svar!! åhh...
 
nej nu ska jag sova upp tidigt imon :p..hej hopp...

Yippi...

blev så himla glad nu för egentligen skulle jag jobbat till nio imon och på fredag men båda tiderna blev ändrade...blev mest glad av att fredagen blev ändrad för då kan daniel och ja fira...(tack linda)

nu sitter man här på internet och rent ut sagt drygar eftersom rasmus (lillebror) och daniel spelar wii..och jag som är sugen på kladdkaka.

Lägger in bilder på rasmus och daniel..sen en på vår nya tv..
        

Slut....

Idag har jag jobbat är helt slut vill bara gå och lägga mig men icke ska nog åka iväg med mamma í lite affärer :D..me like.. denna veckan händer inte så mkt ska jobba och börja plocka lite här hemma sen på fredag är det den 5 oktober och då har daniel och jag varit tillsammans i 5 ÅR...tiden går verkligen snabbt..en fråga bara va ska man göra då?!

nej nu ska jag göra annat skriver kanske ikväl får se :D..

RSS 2.0