dags..

Nu ska jag strax gå är nervös och Hungrig!!

skönt!!

åh så skönt nu har jag fixat lite av allt jag har rakat benen och klippt naglarna,målat dom smörjt in mig tyvärr tar magen emot och allt tar extra lång tid haha..fast vad gör det jag känner mig super fräsch. men trött ska bara skriva detta sen ska jag lägga mig och kolla på tv innan all tvätt ska tas upp..

Imorgon är jag ledig fast då ska jag till Mvc och göra glukosbelastning så ska upp tidigt och får inte äta ngt efter kl 11 ikväll så jobbigt, då det första jag gör när jag vaknar är att äta :(..men skriver mer imorgon om hur det gått. nej nu väntar tv:n sen tvätten :(

Vecka 27

Vecka 27
Kroppen: Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt.

från famijeliv.

redan söndag

söndag redan,, och jag har varit uppe sen innan 6 så drygt. denna helgen bara försvann. igår jobbade jag mellan 9-1 sen kom marie och william och hämtade mig..alltid lika kul att vara med dom vi åt tacos och pratade. fick se deras fina vagn med..längtar tills vi ska hämta våran :D efter det kom daniel och hämtade mig vi åkte hem till mamma och pappa och lämnade lite grädde, stannade lite då daniel fastnade framför tv:n, åkte hem och fixade med skötbordet (min uppgift, kommer visa er sen när det är klart) sen var jag så tråkig så innan kl 9 så somnade jag gott i sängen och daniel fick göra vad han ville :p.

Idag ska jag fort fixa med skötbordet sen är det kalas för Mormor :D..

nu ska

nu ska vi bädda ner oss i sängen och kolla på tv med massa godis :D..skriver mer imon då jag har tid och kanske mer ork..

100 dagar kvar!!

idag är det 100 dagar kvar tills bebisen är beräknad :D..

vecka 26

vecka 26

Kroppen: Det är vanligt att man får häftig kramp i t.ex vaderna när man är gravid, ofta när man sover. Undvik att sträcka på tårna, om man trots allt känner en begynnande kramp kan man motverka det genom att vinkla foten uppåt eller trycka den mot fotändan av sänggaveln.

Barnet: Nu är barnets hud lite tjockare och inte lika genomskinlig längre, skelettet hårdnar alltmer. Barnet kan nu öppna och stänga sina ögon. Huden är ganska röd och skrynklig men skyddas av vernix-lagret.

taget från familjeliv.se


lite tid

så nu har jag fått lite tid och klarar av att sitta. var hos doktorn igår och dom konstaterade att jag har brist på järn i kroppen därför jag haft sådan huvudvärk  och inte klarat att gå upp. sedan var det lite med urinet och allergi men det var inte lika farligt..kan man ha mer otur än jag? hjärtljuden denna gången låg på 152.

Idag är det fest, guldbankett för lyckeby goif så ska på stan och leta efter ngt att ha på mig om jag nu går, ska känna hur mkt jag orkar idag.nej måste äta annars blir mamma och emme sura för ska på stan med dom ;D..stackars dom ahah

..

jag är dålig orkar därför inte skriva. återkommer :D

jo tack

  försökte ladda upp fler bilder från helgen men funkar inte så får nöja er med denna.

åh..

åh idag är en sådan dag då jag önskar att jag fått min bebis så den kunde vara här hos mig. Men den får stanna där i 15 veckor till. det är lika bra.  självklart skulle jag sova länge sa jag men halv sju då var jag tyvärr klar vaken, försökte somna om men det gick inte även att jag kände mig trött. ska snart äta igen sen ska jag gå på stan :D..måste bara få upp daniel han var ute igår men han skulle med haha. stinker verkligen i sovrummet. ska försöka slänga in en bild idag daniel måste bara ta en först :P..

sådant bälte

 ett sådant bälte är det..

bilden kommer från http://www.gulare.com/shop/index.php

pojk?!

så nu har jag äntligen kunnat få sätta mig så skönt.. allt gick bra hos mödravårdcentralen (mvc)..hjärtljuden låg på 140 idag..tror verkligen det är en pojk jag har i magen. fick även en akut tid till sjukgymnasten så var där och pratade lite om min rygg. köpte ett stöd band,som man ska ha runt magen får se om det funkar. nej nu ska jag lägga mig lite ta det lungt..

tack än en gång för hjälpen idag familjen :D

mvc

uppe tidigt idag igen som vanligt. ska strax ta på mig ytterkläderna sedan ska jag till mvc får se vad dom säger idag om dom kan hjälpa mig med min rygg har så fruktansvärt ont och bättre blir det inte av jobbet. ska försöka skriva mer sen när jag kommer hem om allt..nu ska jag fixa det sista tjo

Vecka 24

Kroppen: Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, sk. förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 cm långt, barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.

taget från familjeliv.se

kommer kanske in en bild senare om daniel inte kommer hem försent.

6 år!

ojoj vad snabbt 6 år går, inte dåligt. känns som igår när han kom hem till mig och vi kollade på torsk på tallin och allt bara fortsatte. men på den tiden visste man inte hur lat han var :p. haha.
 
idag har jag städat och fixat lite här hemma så nu är det fint igen :D.. sen har jag  faktiskt bara spenderat resten av tiden i soffan så himla skönt precis vad jag och pyret behöver.  den sparkar för fullt nu så mysigt att känna den ofta.  jag vet inte alls vad jag ska skriva här längre ngn som har ngt förslag? händer inte så mkt i mitt liv då jag mest bara jobbar,sover och Äter.

....

så nu har jag lite tid att skriva. har jobbat hela veckan och idag med så är helt slut, efter jobbet åkte daniel och jag till on off,elgiganten och lite andra butiker och kollade efter en ny kamera då min inte vill mer. hittade en jätte fin och den verkar också vara bra :D. köpte den så klart men kommer inte ihåg vad den heter :p..om ca en och en halv timme ska vi till nivå och äta :d mums ska fira 6år ( som vi har imon) men får nog stanna hemma haha för jag är för fet för mina kläder så har INGET att ta på mig yes :D skriver mer sen måste gosa med molly

RSS 2.0