massa olika saker

just nu sitter jag här på datorn lite medans Melvin har super skoj med ett lock från en kartong.Han vägrar inse att han är trött så det är bara att gilla läget haha. Dagen blev så att vi blev bjudna till en mammakompis på lunch var där i ca 2 timmar..Alltid kul att få snacka av sig. Senare åkte vi och köpte en pärm till alla våra kort vi nu framkallat (äntligen).Tittade bort i 2 sek och på den lilla stunden gick Melvin från att vara på mage till att sitta :D..det går verkligen snabbt allt nu..han överallt även om han inte kan krypa.


Köpte även en Emmaljunga scooter 2010 ídag :D..så fin,,Nehe nu ska vi se om vi kan få Melvin i säng innan pappa Daniel kommer..imorgon blir det till att träffa sara och viggo :

Kommentarer
Postat av: johanna

Det är så otroligt kul, när saker börja hända! Det märker jag bara på Noah, att det händer nya saker varje dag. Det är så härligt!

Han blir ju 3 månader om en vecka och bara det går jättesnabbt. Man hinner knappt tänka. :)

Jättefin vagn förresten... Men ni hade väl en kombi på er tidigare?

2009-08-20 @ 09:40:35
URL: http://johannamarieolsson.blogg.se/
Postat av: Emelie & Lukas

Hehe duktig han är! Lukas sitter nästan själv, man måste vara beredd på att han ramlar åt sidorna bara! Sen tycker han att det är tråkigt att sitta också =P Himla unge bara bära =P



Men nu har jag uppdaterat i af (A) Kram!

2009-08-20 @ 22:47:13
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Emelie & Lukas

Jaa alltså har lite mindre kryddor bara och snålar med saltet sen så mosar jag bara ifall att det är några bitar i =) kött har han än inte provat =P Men han är väl itne sådär jätte intresserad utav mat heller! Men jag försöker typ varje dag vissa dagar går det bättre =) Barnmatsburkar ratar han totalt dock får bara in en sked sen totalvägrar han =P



Såg videon på daniels (det är väl så pappan heter hmm.. minnet) haha men söt melvin var iaf :D och vad duktig han är!

2009-08-24 @ 00:28:42
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0