förkyld

jaha då var man ensam igen daniel har åkt iväg på en kurs med hockeyn och jag och molly är ensamma. tråkigt men bara till att stå ut. har varit vaken sen 6 imorse då jag är så förkyld och hostig, så har inte kunnat andas,så lika bra att gå upp. Idag ska jag gå på stan hitta lite fint :D..sen får jag se vad som händer. skönt att bara ta det lugnt.

Kommentarer
Postat av: Junitjej [Bloggarnas stegrace]

Krya på dig!

2008-09-20 @ 08:14:58
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Lina

Hej! Ursäkta mitt sena svar... skäms



Jag skrev bara lite allmänt om hur en dag såg ut. Jobbar ju på en byggaffär och skrev att jag stog i kassan (utan möjlighet till att sitta ner), plockade upp varor (allt ifrån virke till spik, verktyg osv hjälpte kunder... mm



På lyft skrev vi (jag o min chef) upp till 30 kg 40-70 ggr / dag..





Hoppas nu det går bra och att du får HP beviljad - annars stå på dig!



Jag fick avslag när jag väntade Ninni, men gick in till FK och "visade upp mig" och förklarade läget. Tog inte ens 5 min innan de ändrade beslutet o jag blev beviljad det även med henne!



När har du BF? nyfiken



kram

2008-09-21 @ 22:26:24
URL: http://ninninusens.blogg.se/
Postat av: Lina

jahaa.. jag skrev som sagt antal kg per lyft (inte totalt under ett arbetspass) Och sen hur många gånger. Men man kan nog skriva som man vill där tror jag :) Huvudsaken är ju att det framgår att du lyfter mycket och ganska tungt..



Tänk också på att skicka in papperna i tid.. gärna så fort du fått moderskapsintyget. Det kan ta upp till 3 månader innan de ens börjar behandla din ansökan...



Mår du bra i övrigt och så då ? :)



ha en bra dag!







2008-09-23 @ 06:23:37
URL: http://ninninusens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0