sådär

Nu är idol klart och jag bara hoppas att marie och amanda kommer till final vem som vinner spelar mig ingen roll.. ska snart gå och lägga mig är jätte trött sen ska jag upp och jobba bort hela min helg :(..tråkigt men pengar blir det.

jaha då var

rasmus här (lillebror) så nu spelas det Guitar Hero jag fick pröva 2 gånger typ sen kom allt klagande så det var bara att lägga av :P..haha.. snart är det idol och då får jag tv:n..haha sköönt

älskar denna det är min nya favvo.

http://www.youtube.com/watch?v=_TjMFK-hj5c

ja exakt

va drygt skrev nyss ett inlägg men det blev fel på datorn så det sparades inte :(
 Nu har vi ätit på china resturangen och
varit på mio möbler..gott var det verkligen..hittade dock inget på mio möbler egentligen bra men hade varit kul haha. sen åkte vi hem till mina föräldrar där fick jag insperation att köpa en julstjärna såååå fin köpte två stycken självklart blev det liv på daniel då han är sååå snål när det gäller inredningssaker. men inget som gäller wii.data, eller ngt sådant :p..sen blev det goda bakelser..och nu tänker jag inte äta ngt mer sådant på länge haha..

image38


yes!!

Så nu är allt det tråkiga klart bara det roliga som återstår :D

Fläska dag..

Ny dag med massa kul att göra,,ska fixa lite här hemma som man behöver. sen kommer daniel hem vid tolv.då ska vi åka och lämna mitt cv , sen ska vi till mio, äta china mat, äta bakelser..åh idag är det verkligen en fläska dag men det får man haha..

ville bara





image37


Rekomendera dessa sååå goda sen ska dom vara nyttiga med..tyvärr tycker jag att dom kostar rätt mkt men det får man unna sig :p..

jadå..

Nu har vi kommit hem åkte vid 5 och kom hem vid ca 9 exakt.. vi har gjort jätte mkt först var vi hemma hos daniels familj, pratade av sig lite sen ville daniel åka till hans mormor och morfar så då åkte vi dit med..pratade lite där med och han sålde ngn lott :p..sen åkte vi och handlade för jag glömde självklart att köpa yoggi när jag var och handlade :p..halft senil är vad jag är men det är typ alla på min mammas sida så spelar juh ingen roll..

Sen nu har vi lekt av Molly lite..lekte nog en halvtimme.känner mig riktigt duktig,,Sen nu ska jag kolla igenom alla mina bloggar som jag läser sen väntar nog faktiskt sängen tror jag.

yeah

Nu ska jag skriva ett cv sen ska vi åka hem till daniels föräldrar och skriva ut det plus att vi ska lämna en stol som inte ska med på flytten..

...

så nu är man hemma från affären tog med mig min kompis sandra (heter likadant jag vet) hon skulle med handla..Så till middag idag blir det potatisbullar och bacon åhhh så gott..

våra bästa år

Varför tittar man alltid på detta dryga programmet när man är ledig?!..det är egentligen skit drygt..

Ska ta om bilderna emmelie sa att dom itne var bra :p..haha

Sen nu ska jag gå till affären måste ha mat

aa exakt

sitter just nu och väntar på att få se bilderna som emmelie tog på mig men lektionen börjar inte förrän ett :P

precis så här tycker jag.

Så himla dryg dag idag är en sådan dag man bara ska ligga inne och kolla på tv och det är precis det jag ska göra!..men först (som vanligt) diska,dammsuga.kattlådan. Men sen så hoppas jag det är ngt bra på tv:n inte för jag tror det men skönt att bara få slappa..ska juh jobba hela helgen.drygt.

Är sugen på att baka men vet inte vad det blir för ngt?!...

hej

Sitter och tittar på tv men får ha den nu i pausen skriver lite mer sen :p

....

Dagen har gått såååå snabbt idag och roligt har jag haft..först tog emmelie fina bilder på mig *hoppas*..hon skulle ha det till ett skolarbete *hon går media* så vi fixade till mig och sedan fick jag ta på mig en klänning och gå ut och ta bilderna *kallt*

Sedan åkte mamma jag och emmelie ut till och handlade lite saker sen fixade jag med det.ska visa en bild..

Sen nu funderar jag på att åka in dit igen då lillebror rasmus ska firas av dom som inte kunde i söndags.



just det.

God morgon :D..Nu har man varit vaken till och från sen kl 4 pga en katt som vägrar sova och vara tyst..

Men blev sen glad när daniel skickade ett sms vid sju och sa att han hade fått 6 månaders fölängning..åh va glad jag blev kulkul..

aa

sitter just nu och kollar på ugly betty och sen är det Dh skriver mer sen


dåså

nu är man hemma :D..har varit och valt tapeter och ätit :D.så nu är man nöjd. ska snart packa lite daniel ska bara duscha sen så..Idag har det varit jätte drygt på jobbet bara en jävla massa människor som klagar..som vanligt..

yes

Nu är jag äntligen hemma :D..så skönt..är jätte trött nu. imorgon blir det att jobba sen ska vi kolla på tapeter måste juh bestämma oss :p

tyvärr

jaha då ringde jobbet så då är det bara att åka dit och jobba :(..jag som har så mkt att göra egentligen.

Mamma är här och hjälper mig med mina fönster :D..TACK

:D

Hejsan :D..nu har man hunnit med en massa jag tvättar,städar och har till och med varit hos vetrinären..känner mig jätte duktig men fan va drygt det är..

sen har jag pratat med min hyresvärd den 10 får vi nycklen så vi kan sätta in lite saker i ett av sovrummen :D..så nu ska här packas egentligen skulle jag behöva putsa mina fönster då det är fint väder här i karlsrkona.för vem vet när det blir fint igen.


äntligen..

Nu väntar sängen sååå skönt..God natt

yes

Så nu är man hemma från kalaset kul och skönt att få prata av sig då Daniel inte pratar så mkt :p.. Nu ska jag bara kolla runt lite på datorn sen ska jag få ha tv:n ngn som vet om det är ngt bra på tv:n?


..

sådär ja nu är det dags att åka till nästa ställe ska in och fira min lillebror..men skriver mer sen

mums

nu är dom äntilgen klara...sitter här och nu och äter en och dricker lite julmust åh vad jag just nu längtar tills jul då händer allt roligt :D.

Var ute lite på slottsbacken och kollade på alla affärer daniel köpte sig ett nytt wii spel super mario :D..roligt hoppas jag med kommer tycka om det..

image35

....

Åh nu är vi mitt i baket eller det ska jäsa lite till sen ska dom in i ugnen :D..gott ¨så snart sitter jag här med en lussebulle :D

vaken :D

åh nu har man vaknat från en jätte skön natt känner mig utvilad och glad :D..idag ska vi baka lussebullar köpte alla saker i går mums va gott *hoppas* sen ska vi på kalas min bror fyller år på tisdag så ska fira han idag med släkten..en rätt skön dag med andra ord :D..

nu är det dags :D.

Nu väntar äntligen sängen...:D..som jag har längtat..ska försöka skriva lite roligare saker ngn gång snart :p..god natt

dagen-,

åh äntligen har jag haft tid att sätta mig ner och ta det lungt läsa alla bloggar jag följer :p
 skönt..just nu är jag helt borta har juh jobbat mellan 8-4 sen direkt efter det åkte vi hem rakade benen för er som vill veta sen lämnade molly en stund hos mamma & pappa så kanske vi får  sova idag. sen åkte vi och badade och gud va skönt det var :D.. var där i två timmar helt perfekt avkoppling  efter en dag som denna..åkte sen och handlade lite och hämtade molly  sen nu sitter jag här och känner att jag verkligen måste gå och duscha igen fick inte bort allt klor  från kroppen tyvärr efter det väntar SÄNGEN :D..som jag har längtat haha-

hej

En ny dag :D..tyvärr börjar dagen inte så bra har sovit jätte dåligt..men det ska väl gå ändå..jobbar till 4:a idag sen ska vi åka och bada :D..men daniels familj ska faktiskt bli kul men först måste jag klara av dagen på jobbet :P..


sitter och tittar ut och ser att det faktiskt snöar lite :D..men det verkar inte vara ngt som lägger sig..

Nej men ha en bra dag hej

Guitar Hero 3

åhhhhhhh jag hatar den .. tänk er lite dålig musik plus ett bankande klick.klick.klick hela tiden då vet ni hur riligt jag har

Naglarna

Så fick ta kort själv då daniel fort spelar :P..hatar redan detta spelet sååååå mkt visst kanske roligt att spela men inte att lyssna på.. tog en bild på naglarna men tycker att dom ser för ljusa ut dom är egentligen mörk röda..

Nej nu ska jag sova ska juh upp tidigt och jobba imon jag som öppnar :(..tråkigt..ingen att prata med..förutom kunderna men till dom säger man juh inte vad som helst  :P..god natt

hemma äntligen

Nu är man hemma från jobbet och stan har också passat på att äta och betalat räkningar  så nu är jag nöjd :D.. VAr på stan och köpte ett nytt nagellack ett rött men känner mig så tantig i det ska lägga in en bild sen på hur det blev..daniel får hjälpa mig att ta kort men just nu är han inne i sitt Wii han har juh köp Guitar Hero så han vägrar nu :p..ahha..är jätte trött efter jobbet och mer trött blir man av att veta att man ska jobba imon då det kommer va suuuuper mkt folk :P..ahha Nej nu måste jag läsa alla bloggar jag missat.

mm

är så sur hittade en jätte fin soffa men självklart så skulle daniel förstöra med att itne veta vad han ville men sen när vi bestämde oss så var den SÅLD åååååååhhh..jag ville.. just nu är jag bara sur för jag inte ringde med detsamma..



NEj nu väntar tv skriver imorgon efter jobbet hej


:p

åh besviken är jag just nu orkar inte förklara åhhhhhhhh


.....

Sitter hemma hos mamma och pappa väntar på att daniel ska komma så ska vi åka hem och laga mat idag blir det mums :D gud va gott visar senare vad det blir för ngt *:p

tjo

Nu är jag klar för dagen :D..har fixat lite med skrivbordet :D..duktigt men på köpet fick jag en katt med damp :(..idag är jag jätte sugen på att baka lussebullar men vet att jag inte får plats i frysen så vet inte hur det blir med det..annars ska jag ta det lungt ska jag ta det lungt nu ska jag ta med min katt till mamma och va där blev ändringar :P.hej

Skrivbord

hittade en bild på skrivbordet..Bild taget från ikea

Ikea

Är hemma nu (varit ngn timme) hade jätte kul på ikea emmelie (syster) och jag  Köpte ett skrivbord i fyndhörnan åh gud va glad jag blev hade kollat på ett sådant innan vi kom dit. Kostade egentligen 1295 men jag köpte det för 495 och kan inte hitta ngt fel alls :D..så glad. Men det tråkiga/ jobbiga var att emme köpte en gaderob med och allt var redan monterat självklart hade vi inget släp så vi var tvugna att montera ner det inne på ikea kan säga att många fick sig ett gott skratt,  fick hjälp av en pritvat *tack* det tog oss en evighet sen blev det problem när vi skulle in med det i bilen. Men vi kom hem iaf och jag är mkt nöjd men får lägga in bilder imorgon på allt för jag är för trött nu..

Har just nu besök av fredrik, daniel och han kollar på fotbollen så jag missar Grey´s Anatomy tråkigt :( men nu ska jag göra mig iordning för natten skriver imon :D..hej

ikea-..-.-

nu sticker jag till ikea hej

Nu ska jag sova

Nu har jag kollat på dh sen har jag fixat mina naglar lite..

Tänkte på en sak,  jag åkte buss till jobbet idag..och så kom en 30 skylt men endå kör bussen i ca 60 km fattar inte, tror dom att dom får köra snabbare och mkt dåligare än alla andra i trafiken för det gör dom alltid sen den jag åkte med gasade,bromsade.gasade,bromsade osv tur at man inte var åksjuk :P..

Nej nu väntar sängen ha det bra god natt

----

Äntligen hemma från jobbet fick juh tyvärr jobba över som jag trodde att jag skulle få göra. Är jätte trött och har ont i huvudet men måste hålla mig vaken eftersom att Desperate Housewives som jag har längat :D..JUst nu har daniel kompis här fick ofra mig fårn tv:n eftersom att dom ville spela wii.. nej nu måste jag göra annat hej

jobba

Nu är det dags att åka till jobbet och va lite duktig skriver mer om min dag när jag kommer hem hejhej

..

sädär ja nu har jag vaknat och gjort mig iordning har också tagit hand om den stora disken som det alltid blir :(..tråkigt men sant,  idag ska jag jobba fast inte förrän kl 4 rätt skönt men då är jag redan trött haha.. Imon kanske jag ska åka till ikea kul :D..

Gott.

image33

Åh va gott med lite nyttig frukt men gud va kallt vi har det här hemma men jag fryser juh alltid.  Just nu sitter vi och kollar på lite tv samtidigt som jag sitter här. Så skönt att få sätta sig efter en dag i många affärer och så men det är juh alltid kul :D..

...

Hann inte skriva imorse det blev en stress morgon pga att jag skulle följa med mamma så på en kvart gjorde jag allt..syns också :P..hha..snart ska jag bege mig upp till stan och titta lite, gå till arbetsförmedlingen och lite annat tråkigt. men nu ska jag äta ngt gott..hej

..

nu är det dags för sängen god natt.

I like it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=-x57nqtg_8E   Gillar gunget :p

yes

Åh nu har man blivit lite mer vuxen dricker just nu lite glögg och äter pepparkakor :D..haha..trodde man inte om mig. sitter med och funderar över en massa om saker jag vill göra men då måste jag verkligen va säker..Imorgon ska jag in till arbetsförmedlingen och prata lite med dom.sen köpa en sak till min bror som flyller år snart. så lite blir det att göra iaf.men behöver iaf inte stressa. gud finns verkligen inget bra på tv just nu (söndag)

hej

Nu har vi städat klart & gud va gott det luktar..ska strax gå ner och hämta upp all tvätt sen ska vi åka in till mina föräldrar eftersom att vi är bjudna på middag..gott,  men får skriva mer sen tar med mig kameran så får vi se om det blir lite bilder idag med :d..

....

image32

Sätter in en bild på vår lyxfrukost som vi kunde ha mellan tvätten och städningen får skriva mer sen då jag måste fortsätta.

god natt

nej nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite :D:sov gott..

yes

Själklart när man hade skrivit ett långt inlägg så försvinner allt...åh tråkigt och jag orkar inte skriva om allt igen!
det blev iaf oxfilé och potatisgratäng hos daniels föräldrar och det var verkligen jätte gott.
Lägger in tre bilder från  idag
Bild 1: sitter just nu och äter minimorötter :D
Bild 2: Jag idag.
Bild 3: Kakorna jag bakade idag blev faktiskt goda även om dom inte ser ut som det..tod receptet från http://ungmamma15.blogg.se/ 



 

.....

Nu är det dags att åka till daniels föräldrar äta god mat mums jag är såååå  hungrig..sitter och kollar på en film på 5an just nu kommer tyvärr inte ihåg vad den heter men den var helt ok hinner juh tyvärr inte se 2:an men det gör inte så jätte mkt..


Har tyvärr inte med mig sladden till kameran in hit så får lägga in ngn bild senare om det har blivit ngt bra under dagen..nej dags att gå..

hemma

Så¨nu är jag hemma hos mamma och pappa handlade två saker till håret idag iaf :D..lägger in en bild sen..Nu eller snart hade jag tänkt att baka lite :d..får se om det blir gott..Senare idag ska vi på middag Bjöd in oss själva till daniels föräldrar..:p,..nee måste ta katterna innan dom river stället hej

Handla

Nu ska vi snart äta lite frukost sen måste vi åka och storhandla sen ska daniel döma ishockey och träna fotboll..och jag åker in till mamma och pappa som vanligt alldeles för tråkig att vara här själv. Ska till och med lägga upp bilder idag har juh fixat batteri nu :D..nej nu ska jag platta håret sen äta uppdaterar senare.

Kärlek det är du!

Sitter och lyssnar på en bra låt om och om igen och gud va kär jag blir.Fast det är jag redan,men när jag lyssnar på låten så bara ryser jag till i hela kroppen och bara känner mig lycklig :D..Jag har ett riktigt förhållande som har hållt i fem år har varit förlovad sen 28/4-07 Jag litar just nu fullt ut på daniel, har juh tyvärr inte alltid gjort det, daniel och jag har har haft det upp och ner men så är det i förhållanden dom ska inte alltid va bra hela  tiden för då funkar det inte,man ska kunna ytra sig utan att den andra personen  blir helt rasande, för man tycker inte lika hela tiden och det är bra :D.. Just nu tar vi vara på varandra och känner varandra hur bra som helst,jag är glad över att få ha han som min pojkvän/sambo/ bästa kompis för det är just det han är.. Jag älskar dig



                                              

skönt

Nu är man hemma från sin sista stängning denna veckan och jag bara njuter :D.. men ngt jag skulle behöva ha är en riktigt bra handkräm jag får panik mina händer är just nu helt förstörda :(. Fan va man kan bli irriterad på människor som är sura och irriterade..  Nu ska jag ta bort sminket och ta på mig andra kläder skirver snart igen

hejhej

Tyvär hinner inte blogga mer nu ska jobba och kolla lite i affärer innan jag börjar :d..men skriver senare..

Vill ha

Åh denna vill jag ha i den nya lägenheten.. men får se vad som händer :p.

Bilden är tagen från ikea.se

.....

Då har man vaknat och duschat så nu ska jah bara sminka mig och äta sen är jag klar för dagen..usch idag är det riktigt dystert ute en sån här dag vill man bara krypa under täcket igen men det får juh tyvärr inte..ska juh jobba kväll idag igen.

Nej nu måste jag fixa frisyren innan håret torkar för annars tar lockarna över och då kan man inte fixa ngt alls :P..

........

vill bara tacka Mamma och pappa som hämtar mig på jobbet då daniel inte kan :D..tack

åh

åh ÄNTLIGEN är jag hemma från en tråkig dag på jobbet inte mkt folk alls på jobbet= att tiden går jätte sakta. sen dom som var och handlade var dryga och för det mesta otrevliga..

Har redan hoppat i min pjamas och morgonrock..dom kläderna jag trivs bäst i..Åh längtar till helgen daniel och jag ska åka hem till hans mamma och pappa och ta rensa bort sakerna från hans rum han har där..Väldigt onödigt att ha sina saker där när han har bott här sedan juli.

Nej nu ska jag söka ett jobb så måste skriva Cv


.........

Sådär ja nu har jag packat lite till..känns som man har packat ner jätte mkt men det är juh jätte mkt kvar här uppe..

Känner mig redan jätte trött och jag som ska jobba enda tills nio ikväll =(  tråkigt men hoppas det blir lungt.blir juh likadant imon.

Men nu måste jag gå men skriver senare när jag kommer hem ha det bra hej..

tråkigt..

så nu har jag gjort mig klar :D..äntligen men tog allt i min takt älskar att göra det inget stress och ingen att "slåss" med,med tex att få duscha :D. nu är det 3 timmar  kvar tills jag börjar jobba =( ska hinna packa lite och sedan göra lite mat :D..mums..


har lite bloggtorka idag vet inte ad jag ska skriva :/..tråkigt..Ngt ni vill veta?

......

sådär ja nu har man vaknat.. :D..skönt men hade nog velat sova en timme till.-.spciellt nät man ser alla katonger och det stora berget med disk :(..men d ska man väl hinna med innan man ska jobba :(..tyvärr jobbar jag till stängning idag som vanligt..Har också mkt ont i munnen mina visdomständer håller på att komma ut och fy va ont det gör.. Nej nu ska jag läsa alla andras bloggar hej

God natt.

åh det var så bra idag :D..fast gud va trött jag är nu alltså :D..kul att lite folk har skrivit kommentarer då blir jag jätte glad..nej nu ska jag sova skriver imorgon när jag vaknat ha det bra god natt.

........

Nej nu ska jag fixa med passionsfrukt och sedan börjar Roomservice & Grey´s Anatomy :D. skriver kanske lite innan jag går och lägger mig eller ngn gång i en paus..passa på att läsa daniels blogg  då han ska skriva lite nu :;D   http://mogge88.blogg.se/. och glöm inte lämna in lite bloggar till mig

Bloggberoende

Jag är Bloggberoende jag bara älskar att sitta och läsa i boggar :D.Roligt att se vad andra har för sig och man kan få egna idéer..just nu det jag gör mest..ni får jätte gärna komma med förslag till nya bloggar som är värda att läsa..Hoppas daniel inte läser detta pga att han hatar när jag sitter och läser :P..det tar juh upp hans datatid :P.

åh denna är bra :D..

Varför finns inte denna låten som en riktig låt åh den hade juh kunnat säkert gå hur lång som helst..http://www.youtube.com/watch?v=tni2JRrX244


Lunarstorm!..

Har tänkt länge på detta med när jag ska avsluta mitt konto på lunarstorm..tyvärr gör det ont i hjärtat har mkt fina saker skrivna där + dagboken där jag kan se vad som hänt nästan varje dag sen jag var 15 år..Träffade med daniel genom lunar..( hållt 5 år) Men ngn gång ska man väl slappa det...är inne typ bara för att va inne känns det som nu..Tycker det är jätte drygt och skriver bara till ngn om jag måste typ..Så hur ska jag göra?! haha :P..




Hittade en bild på mig och daniel för ca 1 år sedan :P..


en till

 vill också rekomendera denna..jag bara älskar den..den blir inte jätte fet i håret men gör sig ändå väldigt bra :D..Billig och bra helt enkelt..


rekomenderar

 Ville bara rekomendera denna produkten trodde inte att den skulle funka men det gör den verkligen mina naglar har blivit "hårda" och långa :D..jag köpte mitt paket för 98kr och då håller det i 2 månader..Man köper den på hälsokost butiker.

Bilden är tagen från Goggle..då kameran inte har batteri :P..

......

åh nu har man packat lite :D..eller det blev hela 5 katonger.känner att man måste börja i tid eftersom att vi inte vet när vi får flytta..vet att det blir ngn gång i december men mer vet man inte..

Idag snöade det riktigt men sjäkvklart ka sig inget på marken som tur är :p..haha

Själklart var man på super dåligt humör när daniel kom hem idag..som vanligt har jag fått leka mamma till han..Han lägger sina saker överallt och sk*ter sedan att ta upp efter sig men självklart charmade han till sig så jag blev glad då han erbjöd sig att betala mer på räkningarna denna månaden så jag ska ha mer till ullaredsresan då blir man lycklig :D..

Igår tittade vi på prison break åh gud va jag älskar denna serien har juh tyvärr varit lite drygt i något avsnitt nu men själklart så är det på topp igen :D..me LOVE..

Ska se om jag hittar ngt batteri så jag kan fota lite glömde det när jag var i affären *senil jag vet*

mysigt

åh nu har jag varit och köpt mig en tidning och så mumsar jag på djupfrysta hallon och lite mini morötter (inte tillsammns)..åh så gott nu ska jag läsa lite hejh

......

image25

Hade/ har inget att göra å lägger upp en bild på molly i min mössa..ska köpa baterier idag så då kommer det upp nya bilder :D

ny dag

började med att måla självklart blir katten helt galen och är det fort..så jobbigt för när hon blir galen är det inte en grej som går sönder :(..Igår fyllde pappa år (kunde inte skriva då daniel hade datorn- hela kvällen) vi åt som sagt varm smörgåstårta och det var faktiskt gott det trodde jag inte.. sen åkte jag emmelie,daniel och samuel (emmes pojkvän) till leksakshuset och kollade..kul.

Idag blir det att fixa här hemma sen ska jag packa till flytten och hm det var ngt mer men kommer inte på :S..senil..skriver lite mer senare

äntligen hemma

Nu är man äntligen hemma fast hos mamma och pappa.ska fira pappa om en timme men ska upp och se om jag kan hitta ngt fint på stan :D

Inatt kunde jag inte sova alls kollade på kl och då stog det 00.35 sen gick det en lång stund sen hade jag visst somnat men tyvärr vaknade jag kl 5 imorse av en katt som ville leka..åh så nu är jag fruktansvärt trött  :(...men idag är det juh ugly Betty och desperate som jag bara älskar så då kan man juh inte sova tidigt..

skriver mer sen om dagen nu ska jag upp på stan hej

.,.,.,.,

Nej nu ger jag mig nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen skönt..ska upp tidigt imon måste ringa pappa imon med:D..har fått reda på att vi ska äta varm smörgåstårta imon ska bli roligt att se hur det kommer smaka..nej nu orkar jag inte hejhej

brist på annat

Hur svarar du i hemtelefonen? hm har ingen så blir svårt!
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hej det är sandra
Ringer det mycket till dig? Nej, blir för det mesta jag då jag känner mig ensam :p.
Ringer du mycket? Nej.
Vem ringde du senast? Syster Emmelie
Hur mycket pengar har du? Hemlis
Senast kramat och när? Daniel, efter vi åt mat.
Antal timmar sömn inatt? Hade sovmorgon så det blev 11 timmar (lyx)
Sov du ensam? Nej. som tur är var daniel och Molly här.
Vem sov du hos senast? Hos mina föräldrar (i helgen)
Vem sov hos dig senast? Min lillebror.
Vem vet mest om dig? Daniel
Vem vet du mest om? Daniel
Vad ser du fram emot? Just nu flytta sen finns det andra saker men det får bli i framtiden
Vad vill du ha just nu? En varm säng att lägga sig i :P
Vem hånar du? Ingen
Vem längtar du mest efter? finns inte en utan många.
Vem vill du helst slippa? Just nu ingen som tur är.
Vem stör du dig på? Många men tänker inte nämna någon här.
Vem vill du sova bredvid inatt? Daniel såklart vem annars?!
Vilken buss åker du oftast? 2 eller 3:an
Vilken årstid är det nu? Höst
Anser du dig själv snygg? Ibland.( då ska det vara en bra dag!)
Har du varit kär? Ja!
Är du kär nu? Ja!
Är du en bra partner? Det hoppas jag eftersom att vi varit tillsammans så länge :P. (5år)
Har någon varit otrogen mot dig? Nej. det hoppas jag inte
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Nej.
Har du varit otrogen? Nej.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? va tror ni!?

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja
Vad åt du senast? En mini morot
Är du polare med grannarna? nja ett par i huset resten kan ta sig någonstans.
Har du varit på ett party? Ja!
Har du varit utomlands? Ja
Var är dina syskon just nu? Hemma tror jag!?
Vilken tid gick du upp imorse? vid 9
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov så gott så :D
Vad är det första du gör på morgonen? Toa sen duscha..


.,,,,

Självklart hittade jag inget men skulle haft färg till min spegel som jag ska göra om ..kul :D den ska bli svart vit ska lägga upp bild så fort den är klar :D..Imon ska man jobba igen och höra allt jävla tjat av kunderna fattar inte att folk kan va som dom är när dom handlar!. tråkgt men sant.

Usch händer inte så mkt roligt just nu känns som man bara jobbar,tvättar.städar. och sover tråkigt men snart flyttar vi och då har man massor av kul att göra. Hade iaf lite kul idag när Anna var här ngn och prata med :D..


......

image24

Har inget att skriva nu så lägger in en bild på mig och mina syskon :D.. Ska snart till blomsterlandet så har kanske mer att skriva då :p

............

Äntligen hinner jag blogga lite mellan allt som ska göras..Idag så tvättar jag så klart gör jag tyvärr på nästan på alla måndagar.Så drygt men gud va skönt det  är det när det är klart..Men extra skönt är det juh faktiskt när man har jobbat klart sin helg..för gud vad jobbigt det har varit denna helgen.

Idag (snart) kommer anna som är en klasskamrat från (gymnasiet/florist) hit vi ska fika lite. MUms. Sen ska daniel och jag äta god mat idag potatisgratäng och fläskfilé åh va gott, det bara vattnas i munnen.


Imon är det pappas dag Imorgon fyller han 41..ojoj..snart 50 hah..då ska vi in och äta gott där efter jobbet..hoppas han blir glad för sin pressent men det tror jag att han blir har juh hört att detta är ngt han vill ha :P..

Nej nu ska jag fixa lite innan Anna kommer

Svensson Svensson!

Åh jag bara älskar det ,skrattar ihjäl mig tycker det är lika bra som det alltid har varit.

Idag har jag jobbat mellan 10-7 och känner mig helt slut, sjukt mkt folk där idag.och inte blir man piggare när man vet att man ska jobba mellan 11-9 imon :/..men man får väl helt enkelt tänka att det blir mkt pengar,

Nej nu ska jag duscha fryser som f*n..

....

dagen som varit har varit jätte bra molly är sig själv mer än nånsin har redan tagit sönder en kruka hemma hos mamma och pappa. Hittade pressent till pappa med känner mig faktiskt stolt att jag hunnit göra allt detta idag..
Men nu känner man hur trött man är och jag som ska jobba hela helgen :(.

Just nu tittar pappa och jag på fredag hela veckan..rätt kul faktiskt,,

Saknar daniel redan konstigt nog har juh bara varit ifrån varanndra idag men han kommer iaf hem på söndag..

Nej dags att va social eller sova ngt av det blir det hej

städat.

så nu har man städat klart :D..å va skönt det är när man känner lukten av renstädat :D..om en halv timme ska jag och molly til vetrinären *äntligen*  hade också besök av mormor och moster en liten snabbis..Mormor var tvungen att kela med molly..(kattälskare) haha.

Själklart försov sig daniel imorse han hade inte ställt kl men som tur har vi en katt som skriker och är inställd på att gå upp kl 6 varje (vardag)..

Nej nu ska jag göra mig iordning skriver mer sen

Imorgon så

åh äntligen kan man få sätta sig ner och ta det lungt och njuta av tystnaden! Har jobbat mellan 7-4 idag så gick hemifrån när det var mörkt och åkte hem när det var mörkt har alltså inte fått ngt solljus idag..så känner mig verkligen helt borta. Var faktsikt rätt kul på jobbet idag roliga människor och ganska roliga skämt för en gångs skull :p.

Imorgon kommer med bli en rolig dag (förutom städa) dagen börjar med att jag måste städa sen ska jag och molly till vetrinären där stygnen ska bort och också tratten :D åh som vi har längtat. stakkarn just nu luktar hon som en jag vet inte vad..hon har juh inte kunnat tvätta sig..så imon ska vi också duscha henne för att hjälpa henne på traven :p..

eftermiddagen måste spenderas på stan då vi ska köpa pressent till pappa fördelsedags+ farsdags pressent..vad ska man köpa?!

Nu ska jag duscha sen ska daniel och jag kolla på prison break *me love*

hemma.

så nu är man hemma :d..kul och se hur stora alla hade blivit och viktor som kunde prata,,men idag var han inte på sitt bästa humör :p..haah..medans hanna och hugo tog det lungt i soffan :D...

Nu sitter man här och är osocial mot daniel som vanligt ska se om han itne kan gå och raka sig som han skrev i sin blogg. Imon får man hoppa in och jobba..hoppas det är lungt nej nu ska jag kolla på tv skriver kanske mer sen

besöka :D

nu ska emmelie och jag åka och besöka familjen blomqvist som dom nu heter :D..kulkul..skriver mer sen hejhej

Telenor!

Glömde skriva igår att jag är irriterad på telenor!..orkar inte gå in på alla detaljer men som sagt förra månaden betalade jag in 765 kr *2 så jag ringde in och fixade så det skulle bli till godo men vad killen som jag snackade inte sa, var att jag skulle ringa varje gång jag fick en faktura och be dom dra dom pengarna från till godo kassa! så igår när jag kollade då hade självklart dom dragit nya pengar från denna månaden igen!! så ringde upp och sa att jag ville ha tillbaka mina 765kr men visst det kunde jag men då får jag vänta då dom bara skickar tillbaka pengar  på tisdagar! alltså om en vecka!! fan va sur man blir.

var bara tvungen att skriva av mig om min lilla händelse.

Kommentar

sitter just nu inne hos mamma och pappa..yar det lungt som vanligt..ska snart få mat här igen (som typ alltid) haha, roligare och godare att äta här än ensam hemma,,

Igår fick jag en kommentar som stör mig! ..det var att mitt jobb inte var ett drömjobb men döh det vet jag men hur lätt är det att få ett jobb?! sitt drömjobb när man är 20 år!? speciellt inte när man inte vet vad man ska bli..men det är inte ngt jag känner press på..jag trivs och tjänar pengar så varför inte.

Kan tyvärr itne lägga in en bild just nu det inte finns några bra + att det bara är tjejer eftersom att jag sitter på min brors dator.

busig katt

jaha självklart fick man vakna tidigt...man kan tro att jag har ett barn så många gånger som man blir väckt och är tvungen att gå upp,nu ligger det iaf jord i vardagsrummet,köket och i sovrummet så ni vet juh vad jag ska göra den närmsta timmen :p..

igår var vi hemma hos daniels mormor och morfar där det kommer en och klipper alla (utom mig) så där spenderade vi hela "vår" tid tillsammans..

Idag blir det till att fixa lite här hemma sen ska jag åka med mamma och pappa och kolla runt lite + att jag ska få en  spegel som mamma köpte till min lillebror förra  veckan men som han inte ville ha :p..så då får jag den
image23 Såhär ser det ungefär ut just nu bara att det är en större katt! med tratt

fort trött

gud vad trött jag är..=(,,får hoppas jag är ledig imon som jag ska va imon så jag får sova..

nej orkar inte skriva idag ska kolla på tv och sova hej

trött.

gud vad trött jag är idag.har inte sovit alls bra och är defenitivt inte van att gå upp så här tidigt (eller ja nu har jag varit uppe en timme) nehe dags att börja tjata på daniel annars kommer vi försent :P..


skriver mer sen

grattis!!

idag tog min lilla syster Emmelie körkort. är helt slut idag så nu ska jag gå och lägga mig :D..God natt

ullared

glömde skriva att jag och emmelie ska till ullared den 8 december :D..gud vad jag längar..ojoj hoppas man hittar mkt :D

besök.

just nu har vi besök av daniels lille bror,inte varje dag han är här. Nú ska dom spela wii och jag ska fortsätta sitta här och dryga..har verkligem inget att göra :/..

bloggen

Har börjat fixa till bloggen då jag har hittat en kille som har en sida (blogg) som skriver och har bilder på hhur man kan göra iordning sin blogg..är inte klar än och hinner inte just nu för nu väntar affären och sen sur daniel.


Kan inte sluta lyssna.

http://www.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4

lördag

Jaha då gick familjen Holgersson härifrån. dom var här för att kolla Molly och sen bara för att säga hej..trevligt.så får jag prata av mig :p..dagen har varit hur bra som helst har varit med marie med familj :D har fixat i deras hus eller jag,marie och underbara william (15 mån) gjorde annat..han är så charmig den ungen..Ngt jag älskar är att ta hand om barn..har verkligen alltid gjort det.

Sen åkte jag hem till mina två älsklingar och båda var på bra humör..kvällen kommer bli mysig med chips godis ( om jag orkar gtå till affären) och film,image20

fredagen..




Fredag:  jag jobbade till 15 sedan kom daniel och hämtade mig då handlade vi lite mat :D.sen hade vi bestämmt att vi skulle åka och köpa tapeter, till vår nya lägenhet..blev vita ljusa men endå mkt fina..senare åkte vi hem och lagade mat (tacos) vid 8 tiden kom frida och fredrik och åt..dom stannade tills tolv ca..Och då var jag helt slut :p..som vanligt klara inte att vara uppe för länge sepciellt inte när man jobbat en sur fredag..(folk är alltid sura på fredagar)

RSS 2.0